In Memoriam

Pagina 8

pic

Afscheid van Beau

Eigenzinnige Beau een mooi leven was je gegund in een warme liefdevolle thuis.

Jij was mijn schaduw maar vanaf nu ben je mijn sterretje in de hemel

geadopteerd in mei 2012 en hij werd 14 jaar oud


pic

Afscheid van Rayo

Wij melden het overlijden van onze trouwe vriend Rayo op 25/07/2022.

Hij was erg ziek, leeftijd 11,5 jaar.

Adoptiecontract Datum : 20/01/2014


pic

Afscheid van Creta

De laatste maanden was ze zo erg vermagerd, nog vel over been. Alle 2 maanden gingen we naar de dierenarts voor nazicht en haar nagels te laten knippen.

ze nam dan ook al verschillende jaren zware en heel dure medicamenten voor haar hart. Ze was al die tijd goed, en met de auto ging ze graag mee. Ze was zo lief, en heeft nooit iets gedaan dat niet mocht.

Volgens mijn dierenarts had ze geen pijn, maar wel stram in haar poten, allemaal ouderdomsverschijselen, en zolang ze nog goed kon eten en haar behoefte kon doen, kon ik ze nog een tijd houden.

Van begin verleden jaar is alles zo verder gegaan, ze heeft haar 15e en nu haar 16e verjaardag nog gehaald. De laatste 14 dagen is ze zienderogen achteruit gegaan. Ze zag en hoorde bijna niet meer en viel regelmatig van haar pootjes.

ik heb dan mijn arts laten komen, en ze verkeerde in comateuze toestand. Haar spuitje om te slapen was nog niet half en ze was al vertrokken. Ze heeft bij mij toch bijna 7 gelukkige jaren gehad. het is goed geweest,

Nogmaals bedankt voor alles en nog veel succes met het redden en plaatsen van vele sukkelaars. Simonne


pic

Afscheid van Suri

Ik wil jou bedanken dat we ooit onze Suri mochten adopteren . We hebben ontzettend vele mooie momenten met haar gehad . Ze was een zeer lieve aanhankelijke hond . Stiekem kroop ze in elk bed en elke zetel . Eten en snoep zoeken en vinden kon ze als de beste 😊. T was een echt snoepertje .

In januari van dit jaar kregen we bij de dierenarts te horen dat haar hartje ziek was . We hebben nog geprobeerd met medicatie maar zondag 24 april 2022 was het echt genoeg geweest voor haar .

De dierenarts heeft haar toen zachtjes doen inslapen terwijl ik naast haar zat en ze mij nog goed kon ruiken en voelen .

Mijn dochters ,haar hondenzusjes Juliette en Pipa en ik zullen haar heel erg missen . Mvg Kristie


pic

Afscheid van Hermien

Onze lieve galgo Hermien is zaterdag 23/04 overleden. We adopteerden Hermien (voorheen Iris) op 15 april 2011 van jullie organisatie.
Hermien is overleden aan hart -en nierfalen. Ze is vredig ingeslapen bij de dierenarts. Ze was 12 jaar en 4 maanden.
We gaan haar missen.

Met vriendelijke groeten, Ann De Schrijver


pic

Afscheid van Orry

Liefste Orry, Bij toeval kwam je bij ons terecht.

We trokken er een weekje op uit en onze greyhound Princess ging op logement bij haar gastgezin. Dat was jij ook aanbeland vanuit het verre Spanje op zoek naar een warm nest. Tussen Princess en jou klikte het meteen , jullie werden maatjes op korte termijn.

Toen we terugkwamen van ons weekje vakantie was het voor ons duidelijk, we konden jou en Princess niet meer uit elkaar trekken en namen je mee op in ons gezinnetje. Naar ons toe was je in den beginne heel bang en schichtig, maar wat had je al meegemaakt? Uiteindelijk na een paar jaartjes geduld begon je volledig te ontluiken en was je terug de speelse , lieve Galgo die je vast voor al je ontberingen al was geweest.

Alle harten wist je te veroveren met je speelse insteek. Tot op het einde was je vechtertje die rechtop bleef en niet afgaf.

Mijn moedige Orry. Helaas het laatste gevecht kon je niet meer winnen, je bent 17 geworden en je lichaam was op. Pijnlijke beslissing maar we moesten je laten gaan, het deed pijn veel pijn.

Maar we kijken terug op de vele mooie momenten die we samen rijk zijn geweest. Speel nu maar verder over de regenboog met je vriendinnetje Princes die ons enkele jaren geleden al is ontvallen. Jullie blijven voor altijd in onze harten.

Alain, Erika, Enrika en Emily.


pic

Afscheid van Tigré

bij deze laat ik weten dat onze Tigré sinds gisteren deze wereld heeft verlaten op een leeftijd van ongeveer 15jaar. Hij heeft 14jaar bij ons mogen zijn.


pic

Afscheid van Zoef

Tien jaar geleden adopteerden wij bij jullie twee windhonden, die we Zoef en Zippo noemden. Ze kwamen op 15 september 2012 toe met een transport. Een van de honden, Zoef, na nog tien gelukkige jaren ver weg van de renbaan, is dit weekend is overleden. In bijlage een laatste foto van hem.


pic

Afscheid van Lana

Tot onze grote spijt moeten wij U mededelen dat we vandaag 31 december 2021 afscheid hebben moeten nemen van Lana .

Ze heeft het moeten afleggen tegen die vieze ziekte , ze heeft geen pijn geleden .


pic

Afscheid van greyhound PRINCE

Op 10 november heb ik geheel onverwacht afscheid moeten nemen van Prince (LisnaGreen Star)

10 jaar geleden mocht ik je adopteren, je was een hoopje ellende, graatmager (18 kg maar) en vol open doorligwonden, dit alles door zware verwaarlozing door je eerste adoptiegezin.

Het was direct liefde, je was zo zacht van karakter en zo lief, het klikte dan ook meteen met Max mijn andere greyhound. Helaas heb ik op een uur tijd een loodzware beslissing moeten nemen en je moeten laten gaan. Het laatste wat ik wou was dat je pijn zou lijden en geen waardig leven meer zou hebben.

Je mocht 13 jaar worden waarvan ik 10 jaar je trotse eigenaar mocht zijn.
Je zit voor altijd in mijn hart, het ga je goed daar over de regenboog mijn vriend, nu kan je terug vrij rennen met Max

slaap zacht mijn grote vriend


pic

Afscheid van Lily

Met veel verdriet wil ik jullie melden dat Lilly deze morgen gestorven is.

Wij hebben Lilly op 18/12/2012 geadopteerd bij jullie organisatie vanuit het opvang gezin in de buurt van Ronse. Zij heette toen Laly en was een herplaatsertje. Lilly is 14 geworden en zal zeer gemist worden.

Annabellepic

Afscheid van Mikey

Met heel veel verdriet en tranen laten wij jullie weten dat wij gisteren afscheid hebben moeten nemen van onze lieve Mikey. Mikey was bij ons van 21/06/2009 tot we hem gisteren 13/08/2021 hebben moeten laten inslapen. Mikey is/was de liefste hond die wij ons kunnen voorstellen. Vandaag zijn wij wakker geworden in een wereld zonder Mikey en dat doet ongelooflijk veel pijn.


pic

Afscheid van Aitor

Aitor ik zal je missen makker, onze dagelijkse vele wandelingen de zorg die je bracht bij de ziekke Bazinnetje waarmee je eigen vroegere miserie hopelijk vergat ,

en hopelijk is het ons gelukt om nog goede laatste jaren te geven als we je uit het dodencel gehaald hebben in Spanje in 2012 en ons pijnlijk verlaten op 28 juli 21 door ouderdom en ziekte


pic

Afscheid van Shabba

Galgo, geboren op 4/9/2009 en overleden op 24/7/2021