In Memoriam

Pagina 7

pic

Afscheid van Caitie

Caitie overleden op 20/4/21 na complicatie van een hernia operatie,  ze werd bijna 10 jaar.

We adopteerden haar toen ze 8,5 jaar was en het doet pijn haar zo snel te moeten afgeven , het was zo een lieve schat .


pic

Afscheid van Lucy

Een hondje uit Spanje
Na het afscheid van mijn Jolie in augustus 2006, een Shih Tzu zijn we 18 maanden zonder dieren gebleven. De roep naar een nieuw familielid was te groot. Het gemis om vier pootjes te zien rond huppelen hebben Lucy en ons samengebracht. Indertijd nog bij Josephine in Zwijndrecht, Antwerpen.

Geadopteerd 6 januari 2008 kwam je je nieuwe thuis binnen. Vijf stapjes vooruit en zes stapjes achteruit heeft het voor mijn zoons een jaar geduurd eer jij je vertrouwen openstelde. Naar mij toe, haar bazin ging dit beter. Maar toch, je bleef altijd op je hoede. Nooit heb je het aangedurfd om eens op de schoot te komen zitten. Stilletjes probeerden we dichterbij te komen als je op de sofa lag. Maar na enkele minuten ging je ervandoor en zocht jij je vertrouwde zetel op. Die was helemaal van jou. De vraag die we nooit hebben kunnen beantwoorden alleen maar gissen: In welke hel heb jij je puppyjaren doorstaan?

Samen hebben we honderden kilometers afgelegd, dada gaan was je levenslust, hoe meer hoe liever. Genieten tot de laatste minuut. Wij hebben met jou zo veel geluk gehad, nooit ziek geweest. Ontzettend dankbaar dat wij je 13 jaar en half bij ons hebben mogen hebben is afgelopen zaterdag het afscheid gekomen. Je wou nog leven, je wou nog langer bij ons blijven maar je lichaam kon niet meer.

Lucy, je zal ontzettend gemist worden en de leegte die je achtergelaten hebt is niet te beschrijven. Wij zijn de pedalen kwijt voor het ogenblik.

Dank u Lucy voor de liefde die we van jou kregen, die je op jouw speciale manier liet blijken. Het ga je goed achter de regenboog en tot ooit.
Marleen


pic

Afscheid van KELT

Zware dagen voor ons hartje. Wij hebben Kelt vrijdagavond (19h00) moeten afgeven.

Hij was te uitgeput om nog te kunnen eten en dat was toch zijn grootste plezier.

Zie foto Kelt onderaan toen hij nog goed was aan de Toulourenc.


pic

Afscheid van ZOHRA 16/5/2018 – 06/04/2021

Op 5 juli 2020 verwelkomen we ZOHRA, een droom die werkelijkheid wordt!! Alle superlatieven zijn van toepassing op haar: super lief, mega vriendelijk, wondermooi …

Het socialiseringstraject verliep vlot maar al snel ervaren we dat haar Ierse tijd geen zegen was voor haar gezondheid en dat in combinatie met haar enorme stress bij onweer heeft geleid tot een abrupt einde. Onwezenlijk om op deze wijze en op zo een jonge leeftijd afscheid te moeten nemen van deze lieve hond en onze droom te zien uiteenspatten.

9 jaar hadden we gehoopt om haar in ons gouden mandje te zien liggen. Héél héél verdrietig zijn we, maar ook wel héél héél trots dat we haar 9 maanden in de watten gelegd hebben en de littekens van haar vorig leven konden verzachten.

Rust zacht lieve ZOHRA.

Bedankt voor al wat je ons gegeven hebt.
We zullen je nooit vergeten.

Peter & Belinda


pic

Afscheid van Babet

Geboren in Ierland op 24 september 2007 ..
Thuis gekomen op 18 april 2009 ...

Onze lieve sociale knuffelaar is niet meer ... Babetje was een droomhond ... je wilde altijd van iedereen geknuffeld worden ... Een echt sociale rustige dame ...

Maar de laatste maanden wilden je heupjes niet meer en ook een gezwel ( tumor ) op je R-achterpoot ... je kon er niet meer op steunen. Lieve Babet na 11,5 jaar moesten we je laten gaan ...Het waren droom jaren met jou ! Keppe, ik ben je steeds blijven strelen en lieve woordjes in je oortjes gefluisterd ... zo heb ik je laten gaan daar achter bij de regenboog ... naar al je vriendjes ...

Het ga je goed, veilige vlucht lieve schat ... tot later ...


pic

Afscheid van Lucca

Geboren in Ierland op 18 maart 2007, als Lormic Luca.
Thuisgekomen op 22 januari 2011.

Lucca, Loekstje, Je was een op en top Ierse gentlemen ... altijd rustig, kalm, relaxed en nooit trekken aan de leiband. Je was altijd heel aanwezig bij de maaltijden, och en zo attent voor de koekjes bij de koffie !!!! Jou plaats aan onze slaapkamerdeur was JOU plaats van jaren. We hebben zo genoten van de dagelijkse vele boswandelingen ... samen zonnen in de tuin ... of gewoon wat rond kuieren ...

Lieve schat, Het ga je goed hierboven daar net voorbij de regenboog ... er zijn daar al heel wat vriendjes ... Keppe, je zal zo gemist worden, maar je kon echt niet meer je heupen waren vol artrose en je had reeds lang veel pijn maar je bleef toch mee wandelen om er gewoon bij te zijn, erbij te horen ... We zijn bij jou gebleven tot je zachtjes en pijnvrij insliep .. OOIT zien we elkaar terug... maat je hebt net zoals de anderen die je voorgegaan zijn een stukje van ons hart mee gekregen ... Knuffelaar we'll never stop loving you ..

Tineke, Jean en de woe


pic

Afscheid van Mariposa

Met pijn in het hart moeten wij U melden dat we vandaag afscheid hebben moeten van Mariposa . Het is heel snel gegaan en ze heeft haast geen pijn geleden .


pic

Afscheid van Finley

wFinley, beste vriend
Wat waren we enthousiast toen we je op 17 januari 2019 eindelijk mochten ophalen. Je was heel onwennig op de terugreis met de auto. Voor ons was het ook nog een beetje afwachten hoe Moustache, onze Labradoodle zou reageren op jou. Maar dit was totaal niet nodig. Jullie werden de beste vrienden. We zullen ook nooit vergeten hoe opgewekt en blij je was toen je ons op de eerste morgen zag. Precies of je was al jaren bij ons. Er was een woord dat we niet durfden uit te spreken, als je “wandelen” hoorde was je niet meer te houden. Je sprong van blijdschap telkens je de leiband omkreeg. En toen kwam ineens die tegenslag.

Finley, maat, vriend, we hebben je mogen leren kennen als een lieve, zachte en aanhankelijke hond. 16 maanden lang hebben we van jou mogen genieten. In het leven gaat het om “chance hebben of niet”. Dit was voor jou niet weggelegd. Je bent veel te vlug van ons weggegaan. 3,5 jaar ben je geworden. ONEERLIJK ! Je hebt als Freffans Matey nooit geraced. Je hebt maar 1 race moeten lopen, die voor je leven maar je hebt ze verloren. Je baaske, je steske, de meisjes en je vriend Moustache missen je enorm. De leegte in huis is pijnlijk. Maar je blijft voor altijd in ons hart.
Dag maat, dag vriend, we zullen je nooit vergeten.
Christy en Marc


pic

Afscheid van Otilia

we hebben onze lieve Grey moeten afgeven. Na 13 mooie jaren vol vriendschap en warmte, met de nodige kwaaltjes, werd ze toch 16 en een half jaar oud. Ze laat een grote leegte achter.


pic

Afscheid van Neville's Petal

Onze Petal is op donderdag 06/08/20 ingeslapen, na een korte maar hevige ziekteperiode. Wij troosten ons met de gedachte, dat onze schat niet heeft moeten lijden, en gedurende 8 jaar een mooi leventje heeft gekend; bediend op al haar wenken.
Ook nu weer is het gemis groot en de leegte voelt pijnlijk aan.
Met vriendelijke groeten, Jürgen & Claudine


pic

Afscheid van Svinta

Met pijn in ons hart hebben we svintha deze morgen 28 juni laten inslapen.


pic

Afscheid van Luna 20/06/2011 - 24/04/2020

Wij hebben vorige vrijdag afscheid moeten nemen van Luna (voorheen Ria). lees de afscheidsbrief


pic

Afscheid van Ebano

In 2006 geboren, in 2011 geadopteerd. Dankzij jullie organisatie heb ik deze pracht hond mogen redden. Het was een lange weg maar uiteindelijk is hij open gebloeid tot een stabiele, betrouwbare huisgenoot. In huis de rust zelve. Op wandeling, wou hij het liefst zo veel mogelijk rennen...Vriend van iedereen. We hebben hem moeten laten inslapen wegens zware hart problemen. Wij alsook ons roedeltje zullen hem missen.
Run Free kerel