In Memoriam

Pagina 5

pic

Afscheid van Zoë

Bij deze wil ik u op de hoogte brengen dat ik mijn Greyhound Zoë (Racenaam Faithful Sandra) die ik via uw organisatie heb kunnen adopteren op 5 mei 2013, gisteren met heel veel pijn in het hart heb moeten laten inslapen, ze is op 3 juli 12 jaar geworden.
Groetjes Agnes GUILLAUME


pic

Afscheid van Beth

Met veel pijn in het hart en vele tranen lieten we greyhound Beth inslapen op 10 juli 2019, zo hartverscheurend... Ze werd op 26 juni 13 jaar, een mooie leeftijd voor een prachtige hond. Nederig, bescheiden en liefdevol.
Ze was een volwaardig lid van de familie. We zullen haar missen maar ze blijft samen met Diva, die een jaar eerder stierf, voor altijd in ons hart.
Bedankt om bij ons te zijn, slaap zacht lieve Beth...


pic

Afscheid van Faye

Wij hebben vandaag afscheid moeten nemen van Faye (Caitlins cruiser). Ze is 13,5j oud geworden en heeft 10j deel uitgemaakt van ons gezinnetje.
Peter en lien


pic

Afscheid van Minnie

Hiermee laten we weten dat Minnie vanavond ingeslapen is. Ze zou volgende maand 15 jaar geworden zijn.

14 dagen geleden zijn we naar de dierenarts gegaan omdat ze niet meer wou eten en ik dacht dat ze misschien tandpijn had. De bom sloeg in toen na enkele onderzoeken en foto's de diagnose kanker gesteld werd. Reeds in een vergevorderd stadium. Minnie was palliatief...... Vandaag heeft ze de strijd verloren, op zo'n korte tijd.

Minnie was een prachthond, geen vertrouwen in de mensen vanwege het verleden, maar oh zo lief voor diegene die ze wel vertrouwde. Slaap zacht, lieve schat, wij en je trouwste vriend Pluto zullen je enorm missen.

Jan en Chris Kennes-De Kinder


pic

Afscheid van Lewis

Geboren in Ierland op 21 november 2006, thuisgekomen op 16 oktober 2010.

Lewis je was onze grootste grey - niet alleen in gestalte maar ook in karakter. Je was altijd welgezind, opgewekt, sociaal, heel lief en heel rustig.

Op 26 sept 2012, had je een open beenbreuk net boven je enkelgewricht - een hele slechte breuk. Eindelijk op 11 febr 2013, mochten al je fixaties ( intern en extern ) eruit - en je had een stijve L-voorpoot ... maar je kon terug mee met onze roedel op wandel ... Je was er zo graag bij ondanks al de te verbijten pijn ... je hoorde er bij !!!

Lieve lieve Louie Louie, je bent zacht heengegaan ... in mijn armen, ik heb je gestreeld, geknuffeld, gepraat tot je hartje niet meer klopte ... RUN FREE ... NO MORE PAIN ... Daarachter bij de regenboog zijn er al veel vriendjes van jou ... daar kan je nu crossen, lopen, springen, draaien ... al wat je ooit kon en zoveel als je wilde maar niet meer kon ...

Lieve grote jongen van mij, je laat een enorme leegte achter ... je zal zo gemist worden ...

Slaap nu maar zachtjes lieve schat ... ooit zie ik jou terug ... somewhere over the rainbow ...

ineke en Jean en onze roedel ...


pic

Afscheid van Calmo

Dank Calmo voor wie je was, voor wat je ons gaf. We missen jou.
Dank Josephine dat je ons de kans gaf Calmo in ons midden te hebben.


pic

Afscheid van Lua

Met heel veel pijn in mijn hart moet ik meedelen dat Lua, de galgo die ik in 2006 heb geadopteerd, is overleden. Zij was 2 jaar (van maart 2004) toen ik haar meenam. Sinds half 2018 begon zij te vermageren en bij onderzoek bleek dat haar hart verzwakt was, één van de hartkleppen werkte niet goed meer. Zij nam hiervoor medicatie maar op 29 december is zij vlug achteruitgegaan, op 31 december kon ze niet meer zelfstandig rechtstaan en hebben we besloten haar te laten inslapen. Dit viel ons zeer zwaar. Onze 2 whippets lopen ook een beetje verloren.


pic

Afscheid van Winter

De dag dat we je in ons gezin om-armde was al meteen duidelijk dat je een stempel zou zetten op ons leven. Je stond er altijd om knuffels en aaitjes te krijgen. Als je het geluid hoorde van de snoeptrommel was je steeds als eerste daar. Je was nergens bang voor. Ook de trap naar de slaapkamer was geen hindernis. Met als gevolg elke nacht een wandelende verwarming in bed. Onmiddelijk heb je onze harten gestolen. Je was sociaal, elegant, en geliefd door "iedereen".

Na vele mooie jaren moest je jammergenoeg je maatje Storm afgeven waar je al meer als 10jaar alles mee hebt mogen/willen delen. En om die leegte een beetje op te vullen wilde je een nieuwe vriend toelaten in onze roedel. Een jonge snaak die bovendien bijna eens zo groot als jij was. partners in crime, bonnie & clyde, Winter en Bas.

Maar je beentjes en heup werkten plots niet meer zo goed mee. Elke ochtend opstaan werd een heuse opgave. Voor een flinke dame van 14 begon de ouderdom door te wegen. Je papa's hielpen je kost wat kost recht voor een wandeling of een plasje. Tot het duidelijk genoeg voor je was. zelfs de antislipvloer was geen veilige omgeving meer. Na een ongelukkige val wist je dat het genoeg was. Je had teveel pijn en omdat je ons al die jaren zoveel liefde gegeven hebt was het meest waardige wat we konden doen je zachtjes laten gaan. Je had je hoofdje nog even op mijn schoot gelegd, om me duidelijk te maken dat het ok was. We hebben je heel zacht vastgenomen en je bent rustig gegaan.

Als de regenboogbrug werkelijk bestaat, weet ik dat je op ons wacht. We zijn je ontzettend dankbaar voor alle liefde. We gaan je enorm missen. Voor altijd in onze gedachten! Voor altijd in ons hart!

Yannick, Bart, Bas, Summer, Angel


pic

Afscheid van Ernie

Afgelopen dinsdag hebben we Ernie (vroeger Max, Jennie’s boy) thuis op zijn veilige vertrouwde plekje laten inslapen. gedurende meer dan 8 jaar was Ernie onze trouwe tedere vriend. Een ex-racemachine toen hij bij ons kwam op 4 jarige leeftijd.
Met veel geduld en liefde hebben hebben we zijn ware aard naar boven kunnen halen: een fantastische, gevoelige lieve kameraad. We zijn er kapot van, hij laat een onverdraaglijke leegte na
Bedankt dat jullie nog steeds hond en mens de kans geven er voor mekaar te zijn.