In Memoriam

Pagina 4

pic

Afscheid van Grace

Met heel veel verdriet heb ik gisteren m'n liefste Grace zachtjes laten gaan . Ze was op een hele korte tijd heel ziek geworden, kanker in de lympheklieren . Het is snel gegaan, op nog geen twee weken .
Ze is 12 jaar mogen worden .
Haar naam was met recht Laura's Love !
Voor mij was ze mijn Princes Grace....


pic

Afscheid van Eli

Met dit schrijven wil ik u mededelen dat Eli onze Galgo overleden is op 18 mei 2018 .
Eli is gestorven aan gevolg van epilepsie aanvallen .


pic

Afscheid van Willy

Tot ons groot verdriet hebben we Willy moeten laten inslapen. Sinds januari sukkelde hij met zijn gezondheid. Hij had teveel pijn waar men niks meer aan kon verhelpen. Vandaar onze beslissing.


pic

Afscheid van Martinstown Sal AKA Yrsa

Bij deze wil ik u, met groot verdriet, informeren over het heengaan van onze lieve greyhound Yrsa. (officiële naam Martinstown Sal) Gisteren - zaterdag 19 mei 2018 - heb ik moeten beslissen om haar te laten inslapen, dit omwille van een groot samengaan van ouderdomskwalen, die haar leven vanaf deze datum zeer onaangenaam en pijnlijk begonnen te maken, de prognose was zeer somber.
Zaterdag ochtend is dus besloten om dit onherroepelijk lijden, niet langer dan deze enkele uren te laten doorgaan. Ze is heengegaan, met haar hoofdje op mijn schoot. Wij (mijn toenmalige echtgenote en ik) hebben haar bij jullie geadopteerd in de zomer van 2009.

Yrsa heeft een lang leven mogen genieten, ondanks enkele ingrepen, zoals het wegnemen van een verkalking op een pees en extractie van het grootste deel van haar tanden. Ze was een krakend wagentje dat toch zeer lang liep, echter heel veel spirit had en zeer gelukkig was.
e was een engeltje.
Ik dank jullie voor het feit dat dit engeltje tot ons mocht komen.


pic

Afscheid van Diva

Met veel tranen en pijn in het hart namen we vandaag afscheid van greyhound Diva. Ze had een tumor onder de oksel en kon haast niet meer stappen. Het is hartverscheurend maar we koesteren de mooie momenten met haar, ze was een echte verleidster en ontzettend lief. En een trouwe vriendin van onze andere greyhound Beth met wie ze het heel goed kon vinden.


pic

Afscheid van Rebecca

Met diepe droefheid laat ik u weten dat onze greyhound “ Rebecca “ die wij adopteerde op 10 maart 2012 hebben laten inslapen op een ouderdom van 14 jaar en drie maanden. Rebecca had botkanker, maar is zonder pijn en zeer rustig ingeslapen in mijn armen. Wij missen haar heel hard, maar Rebecca heeft fantastische zes jaren bij ons door gebracht.
“ Tussen de sterren en de maan, weet ik dat ze bij ons is “
“ Tussen de sterren en de maan, zie ik haar schaduw “


pic

Afscheid van Nicola

Bij deze wil ik je melden dat we vandaag 29 maart 2018 ons Nicola hebben moeten laten inslapen. We hebben haar toch 5 mooie jaren kunnen geven. Groetjes, Gert De Cuyper


pic

Afscheid van Clarisse

Met spijt in het hart meld ik het overlijden van galgo Clarisse. Ze is vredig ingeslapen op 17-jarige leeftijd op 17 maart 2018. Ze is geadopteerd op 4 juli 2006 en heeft 11 mooie jaren gehad bij ons.
/Groeten, Familie De Nys - Van der Auwera


pic

Afscheid van Tessa

Hierbij laat ik weten dat Lea, wij hebben haar Tessa genaamd is overleden op 8 maart 2018, ik heb haar geadopteerd bij jullie in maart 2006. Ze is altijd een heel brave, lieve en toegewijde hond geweest, ik en mijn familie missen haar enorm. Ik laat jullie dit weten via deze weg.
Mijn oprechte groet, Daniella De Belie


pic

Afscheid van Paco

Met spijt moet ik u laten weten dat onze galgo Paco, geadopteerd op 24.10.2010, vorige week donderdag 15.02.2018 na slechts 2 dagen ziekte overleden is. Paco werd gecremeerd. Ik las in het adoptiecontract dat ik destijds ondertekend had bij Josephine Van Den bergh, dat ik u hiervan diende in te lichten. Ik wil jullie bedanken voor de 7 mooie jaren die wij dankzij jullie inzet konden beleven met Paco.
Met vriendelijke groeten, Sonja Corthals


pic

Afscheid van Lilli

Miss Lilli, geboren in Ierland op 1 november 2005,
bij ons thuis gekomen op 28 maart 2012.

Jij was een hondje waarvan je amper wist dat je er was !
Maar NU, het voelt zo leeg keppe.
Je vroeg nooit iets, je was altijd welgezind.
Je bekeek alles vanop een veilig plaatsje ...

Zo angstig en getraumatiseerd als je was, zo ben je volledig open gebloeid als een lieve aanhankelijke meid.​
Je was verzot op yoghurt ... je zou alle bordjes oplikken van de anderen als ze wat te traag waren ...
Je bent in mijn armen gestorven ... je hart was op hol en terwijl je hartslag steeds wat lager werd, ben ik jou verloren ... ondanks alles ben ik je blijven zoentjes geven, je naam blijven herhalen en je blijven strelen ...
Het is zo onwezenlijk, eerst was je er dan opeens niet meer ... zo plots en onverwacht ..
Lillitje, je zal zo gemist worden ..

Maar al onze andere hondjes zullen je vast een warm welkom heten, want ook daarboven hebben we reeds een hele roedel !
Lilli, je zal NOOIT vergeten worden.

Jean en Tineke,
Kirsi, Lewis, Lucca, Babet, Milla, Piero, Fidel, Elio, Elmo, Lola, Mimi.


pic

Afscheid van Storm

Met heel veel verdriet willen we jullie informeren dat STORM (aka Dorans Gold) vandaag is overleden.
We hebben Storm 12jaar geleden via jullie geadopteerd.
Vandaag is Storm helaas van ons heen gegaan.
We willen Greyhound rescue belgium vanuit het diepst van ons hart bedanken.
Vriendelijke groeten Bart en Yannick