In Memoriam

Pagina 9

pic

Afscheid van Frankle

Frankel is plots snel achteruit gegaan. Hij verloor alle controle over zijn poten. Blijkbaar een zenuwaandoening op zijn ruggengraat waardoor de signalen niet meer correct doorgegeven werden naar zijn poten. Het blijkt veelvuldig voor te komen bij honden, wat het niet minder erg maakt.

Hij is vredig kunnen inslapen. Hij was niet zenuwachtig of onrustig. We zijn er allemaal kapot van en gaan onze Franky enorm missen. Hij paste perfect binnen ons eigenzinnig gezin. Want Frankle was dat in alle opzichten ook. In bijlage een foto van hem.

Bedankt om hem toen bij ons en binnen ons gezin te brengen. Best Dog Ever.


pic

Afscheid van Barry

Langs deze weg wil ik u het triestig nieuws melden ons Barrytje vrijdag vredig is ingeslapen op een veel te jonge leeftijd. We zagen hem echt achteruit gaan, op korte tijd, vorige woensdag

Naar DA geweest bloed geprikt, woensdagavond belde dierenarts ons op, met de melding het erg slecht ging met hem, zijn nieren werkte nog maar voor 30% . Hij zegde hij ons vrijdag wilde zien samen met Barrytje, dan hebben we uiteindelijk de moeilijkste beslissing moeten nemen, DA zegde hij snel ging aftakelen en wij hebben hem zoveel liefde gegeven en nog meer terug gekregen, was een schitterende hond.

Voor onze kleinkindjes en ons. We gaan hem enorm missen, maar weten we de beste beslissing genomen hebben. Vrijdag komt hij in zijn as urne terug naar huis, daar kijken we nu even erg naar uit

Beste groeten Ilse en Werne


pic

Afscheid van UNLIKELY ASH - Phantom

Op 12 augustus 2016 hebben we onze Phantom (toen was hij 6 jaar) een knus plekje in ons gezin gegeven. Hij heeft ons heel veel liefde en plezier gegeven, hij was gewoon allemans vriend.

Nu dik 6 jaar later hebben we van hem met veel verdriet afscheid moeten nemen. Je laat niet alleen voor ons, maar ook voor ons ander greyke Luna en ons Italiaantje Neo een grote leegte na.


pic

Afscheid van Nushi

Tot onze grote spijt moeten wij u melden dat Nushi (geadopteerd in 2014 onder de naam Irene) zaterdag 29/04/2023 overleden is ten gevolge van botkanker.

Met tristige groetjes fam. Maas uit Stabroek.


pic

Afscheid van Jet

eind maart 2023 sterft LINGRAWN JET.

Hij laat een grote leegte na...


pic

Afscheid van Woody

Woody, voorheen Broadhaven Tom, °16/09/2015 heeft slechts 3j en 1 maand bij ons mogen zijn.

Hij overleed aan de ziekte van Cushing en artrose op 10/03/2023.


pic

Afscheid van Juno

Ik stuur deze mail om te melden dat we ons Juno ( in een vroeger “race-leven” Lightning Hot) naar de eeuwige jachtvelden hebben laten vertrekken.

Ze is bijna 14 jaar geworden en wij hebben net geen 11 jaar voor haar mogen zorgen.

In het begin was het soms wat moeilijk maar uiteindelijk is ze de meest fantastische hond geworden die je je maar kan inbeelden. Ze heeft geen één keer gegrold, nooit nog maar een lip opgetrokken, en in die 11 elf jaar zijn we geen enkele hond tegengekomen waar ze niet mee overeenkwam. Gewoon de liefste.

Maar het was gewoon op. Ze kon niet goed meer stappen en haar eten smaakte ook niet meer. We missen haar verschrikkelijk…..


pic

Afscheid van Henri

Op 16 januari 2016 verwelkomden we je. Ice Cool Dandy was je naam, je was ‘getijgerd’ en op de hondenraces in Ierland bleek je vaak de ‘favourite’.
Ice Cool Dandy dus, maar wij noemden je Henry.

Een stille, lieve, welgemanierde hond.
De ‘favourite’, niet alleen van ons, maar ook van veel familieleden en vrienden.
Vele jaren leek je gelukkig, sterk en onoverwinnelijk.
Tot de racer het moeilijk kreeg. Lopen bleek een opdracht. Daarna zelfs stappen.

Anderhalve maand geleden kregen we het te horen: botkanker.
Op 22 oktober 2022 hebben we je moeten laten gaan. Henry is uitgeracet. Onze favourite blijf je.
Jan & Sabien