In Memoriam

Pagina 1


pic

Afscheid van Fly

Met heel veel spijt en enorm verdriet hebben wij moeten afscheid nemen van onze beste vriend fly.


pic

Afscheid van Loe

Bedankt voor de steun in deze moeilijke periode.
Vanaf dag 1 in 2007 hebben zoveel liefde en genegenheid van haar gekregen. We konden ons geen beter huisdier wensen dan haar. Ook al is ze fysiek niet meer bij ons, toch zal ze altijd bij ons gezin horen.
Bedankt dat we deze super grey mochten adopteren.
Met vriendelijke groeten, Dirk, Tamara en Gitte


pic

Afscheid van Rufo

Wij willen je laten weten dat Rufo vandaag in vrede is heengegaan. 2-9-2003/26-10-2016-----13 Jaar.
9 Jaar geleden hebben we hem via jullie prachtige organisatie liefdevol in onze familie mogen opgenomen. 9 Jaar heeft hij ons liefde gegeven en liefde ontvangen - een gouden mandje waar zoveel dieren recht op hebben.
Wannes en ik zijn dankbaar dat bijzondere mensen zoals jullie opkomen voor dit recht. We zullen jullie ook met hart en ziel blijven steunen.
Dank uit naam van Rufo.
Dank uit naam van ons.
Dank uit naam van Liefde.
Ilona en Wannes


pic

Afscheid van Aiko

Tot mijn groot verdriet is mijn greyhound teefje Aiko vannacht overleden. Ze werd geboren op 12 december 2004, liefdevol geadopteerd op 20 februari 2010 en zacht ingeslapen op 25 september 2016. Bedankt dat ik haar via Greyhounds Rescue Belgium mocht adopteren.
Elke


pic

Afscheid van Micha

Hierbij wil ik de vereniging laten weten dat onze trouwe fantastische huisvriend Micha ( witte Galgo reu) in alle rust en sereniteit is ingeslapen op zaterdag 17 september 2016.
Micha is bij ons gekomen na kontakt met de vereniging toen nog gezeteld in Burcht bij Jozefien. Onze prachtige Galgo zat nog in het hondenhotel bij Dirk en Dogs te Lummen waar wij hem om een novemberdag in 2005 zijn gaan ophalen. Vanaf het eerste moment was er een ongelooflijk fijne band van de hond naar ons toe en uiteraard wederzijds. Honderden, misschien wel duizenden korte en lange wandelingen hebben we met hem gemaakt, overal ging hij mee, nooit bleef onze vriend lang weg van ons. Hij was krachtig, sterk, snel maar vooral trouw, vriendelijk en lief naar mens (groot en klein) en andere honden. Hij straalde fierheid en rust uit heel zijn leven lang.
In zijn laatste levensjaar kreeg hij regelmatig een soort epyleptische aanvallen maar kwam het altijd te boven... De laatste weken ging zijn fysieke conditie snel achteruit en zakte hij te pas en onpas door zijn achterpoten, telkens probeerde hij terug op te staan want hij toonde een ongelooflijke wil maar op bepaald moment moet het baasje een verstandige beslissing nemen want een verder pijnlijke voortzetting verdiende deze knappe hond niet.
We kijken fier terug op de bijna 11 levensjaren dat Micha in ons gezin vertoefde en na de pijn van het heengaan zal de vreugde van alle mooie herinneringen terug de bovenhand halen.
Micha was een voorbeeld voor alle honden en wij zijn blij dat we hem vanuit Spanje geadopteerd hebben en hem een fijn hondenleven hebben kunnen geven.
Franky en Dina Janssens -Willemse, Sint-Niklaas


pic

Afscheid van Tosca

Overleden op 13/09/2016. Tosca is vandaag ingeslapen om 11u.20. Hij had dit weekend nog een krak gehad, enorm verzwakt, wou niets meer eten, geraakte amper recht, geen spiermassa meer, kon geen medicatie nemen want wou niet meer eten.. . Dierenarts wou vandaag nog bloed afnemen en met cortisone starten, maar hij was ineens 'op'. Hij kon van zondagavond niet meer stappen.... Hij is heel zachtjes mogen gaan.


pic

Afscheid van Princes

Overleden op 29/08/2016. Ze was bekend onder de naam Marlene uit 2006.


pic

Afscheid van Nelson

Overleden op 20/08/2016.


pic

Afscheid van Carlo

Overleden op 12/08/2016.


pic

Afscheid van Beau

Onze "Beau" sliep in op 15/7/2016 op aanraden van de dierenarts. Verder lijden had geen zin meer gezien de ernst van de ziekte (botkanker). Hij was nog geen 6 jaar bij ons na adoptie. Toch hebben wij er veel plezier aan beleefd. Hij was een aangename-brave en lieve grey. Kwam goed overeen met onze yorkshire "tommy" en chiwawa "kenzo".

We missen "beau" enorm. Elke dag denken we aan hem. Hij werd gecremeerd en staat nu in een urne op de dressoirkast met zijn mooie foto als blijvende herinnering.

Lieve "beau" je was super. Ik herinner mij onze wandelingen samen. Helaas kon ik de laatste tijd dat niet meer zoveel doen. Je was ook een snelle loper op de renbaan in 2009.

Ook je speels gedrag met dochter Tania en vrouw Richarda blijft ons bij. Je was soms een kleine deugniet(diefje) doch dat alles hebben wij jou zeker vergeven. We kregen veel liefde en aanhankelijkheid van jou in de plaats.

Rust nu lieve vriend. Het ga je goed.Je blijft in onze gedachten.....we missen je enorm

vanwege  Rudy Richarda en Tania


pic

Afscheid van Mars Rebel

Hierbij wens ik u mee te delen dat de greyhound Mars Rebel geboren op 28/05/2011 overleden is.
Op enkele weken tijd heeft hij een uitval gekregen van de achterpoten en kon bijna niet meer wandelen of rechtstaan. Na het uitvoeren van een CT-scan werden 3 hernia’s vastgesteld (nek, lage rug en torax 11 en 12).
Er werd door de dierenarts geen garantie gegeven op enig herstel en ik heb dan ook de beslissing genomen om mijn hond niet langer te zien lijden en heb hem vandaag 30/06/2016 laten inslapen.