In Memoriam

Pagina 8

pic

Afscheid van Lana

Tot onze grote spijt moeten wij U mededelen dat we vandaag 31 december 2021 afscheid hebben moeten nemen van Lana .

Ze heeft het moeten afleggen tegen die vieze ziekte , ze heeft geen pijn geleden .


pic

Afscheid van greyhound PRINCE

Op 10 november heb ik geheel onverwacht afscheid moeten nemen van Prince (LisnaGreen Star)

10 jaar geleden mocht ik je adopteren, je was een hoopje ellende, graatmager (18 kg maar) en vol open doorligwonden, dit alles door zware verwaarlozing door je eerste adoptiegezin.

Het was direct liefde, je was zo zacht van karakter en zo lief, het klikte dan ook meteen met Max mijn andere greyhound. Helaas heb ik op een uur tijd een loodzware beslissing moeten nemen en je moeten laten gaan. Het laatste wat ik wou was dat je pijn zou lijden en geen waardig leven meer zou hebben.

Je mocht 13 jaar worden waarvan ik 10 jaar je trotse eigenaar mocht zijn.
Je zit voor altijd in mijn hart, het ga je goed daar over de regenboog mijn vriend, nu kan je terug vrij rennen met Max

slaap zacht mijn grote vriend


pic

Afscheid van Lily

Met veel verdriet wil ik jullie melden dat Lilly deze morgen gestorven is.

Wij hebben Lilly op 18/12/2012 geadopteerd bij jullie organisatie vanuit het opvang gezin in de buurt van Ronse. Zij heette toen Laly en was een herplaatsertje. Lilly is 14 geworden en zal zeer gemist worden.

Annabellepic

Afscheid van Mikey

Met heel veel verdriet en tranen laten wij jullie weten dat wij gisteren afscheid hebben moeten nemen van onze lieve Mikey. Mikey was bij ons van 21/06/2009 tot we hem gisteren 13/08/2021 hebben moeten laten inslapen. Mikey is/was de liefste hond die wij ons kunnen voorstellen. Vandaag zijn wij wakker geworden in een wereld zonder Mikey en dat doet ongelooflijk veel pijn.


pic

Afscheid van Aitor

Aitor ik zal je missen makker, onze dagelijkse vele wandelingen de zorg die je bracht bij de ziekke Bazinnetje waarmee je eigen vroegere miserie hopelijk vergat ,

en hopelijk is het ons gelukt om nog goede laatste jaren te geven als we je uit het dodencel gehaald hebben in Spanje in 2012 en ons pijnlijk verlaten op 28 juli 21 door ouderdom en ziekte


pic

Afscheid van Shabba

Galgo, geboren op 4/9/2009 en overleden op 24/7/2021