GREYHOUNDS VAN DE RENBANEN IN IERLAND

US DOLLAR

Reu geboren 01/09/2013.
Klik hier voor meer info.

LOSKERAN KATIE

Greyhound teef geboren 6/12/2012. Roepnaam Katie
Klik hier voor meer info.

LONGVIEW HERC

Greyhound reu geboren 23/01/2013 Roepnaam Herc.
Klik hier voor meer info.

SHANACASHEL DUBH

Greyhoundreu geboren 20/02/2014. Roepnaam Freddy
Klik hier voor meer info.

HEADMAN CHRIS

Greyhound geboren 01/04/2012. Roepnaam Chris
Klik hier voor meer info.

DAVES DREAM

Greyhound geboren 10/6/2015. Roepnaam Dave.
Klik hier voor meer info.

CORRIN SKY

Greyhound geboren 03/06/2012. Roepnaam Sky
Klik hier voor meer info.

LISLOOSE MATTIE

Greyhound geboren 13/05/2014. Roepnaam Matie
Klik hier voor meer info.

DE GALGO ESPAÑOL UIT DE REFUGIO'S MALAGA (SPANJE)

pic

ARION

Geboren 03/06/2012.
Arion weet hoe het is om in een familie te leven. Spijtig genoeg weet hij ook wat het betekent om gedumpt te worden in een dodingstation. Gelukkig voor hem waren de vrijwilligers van Galgos en Familia er vlug bij om hem te redden en op te vangen in de shelter van Galgos en Familia. Hij is lief, rustig en kalm en zeer affectief. Hij is onafhankelijk en kent geen angst. Hij is op zoek naar een liefdevolle thuis om zijn slecht verleden te vergeten. Hij gaat goed samen met andere honden.

pic

TANIA

Galgateef geboren 08/05/2011.
Ze kwam in de shelter terecht samen met haar dochter, achtergelaten door haar eigenaar, jager. Ze is een lieve galga die goed samen kan met andere honden. Ze houdt van knuffels en is zeer affectief met de vrijwilligers.

pic

COCO

Geboren 1 Januari 2014 (ongeveer 2 jaar oud).
Hij is een podenco mix, een middelkleine hond. Momenteel leeft hij in opvang in Malaga samen met een andere hond. Het zou dus zeer goed zijn voor deze kleine jongen om terug samen te kunnen zijn met een andere hond. Hij is katvriendelijk en i gewoon aan de aanwezigheid van kinderen. Hij is middelgroot, weegt 13kg. Hij is slim en houdt van spelen met een tennisbal, vooral als hij piept.

pic

TANTAN

Galgo reu geboren 01/11/2011
Hij kwam in de shelter in een minder goede gezondheidstoestand, zijn dijbeen, links achter, was uit de kom. Gelukkig kon de dierenarts het terugplaatsen zonder een operatie. Hij hersteld snel en was na een maand weer de oude. Hij is groot, lief en een aangename galgo vol affectie. Hij gedraagt zich voorbeeldig in huis. Hij is rustig en gaat goed samen met andere honden waarmee hij het liefst speelt. Hij gaat goed mee met de wagen. Hij kan soms schrikken van andere geluiden zoals auto's.

pic

PRISCILA

Galga teef geboren 11/05/2012
Achtergelaten door haar jager, nutteloos geworden voor hem. Ze is een galga met een heel lief temperament. Ze houdt van de aandacht en de knuffels van de vrijwilligers en de aanwezigheid van de andere galgo's. Voor Priscilla zoeken we een familie in een rustige omgeving met een tuin die meerdere galgo's heeft en het geduld kan opbrengen en genegenheid te geven die deze galga nodig heeft om zich goed te voelen. Deze galgo werd getest met een kat die hondvriendelijk is en toonde geen interesse. Zelfs al werd de galgo met een kat getest raden we sterk aan om hen voorzichtig samen te brengen onder permanent toezicht. Elke kat is verschillend en naargelang de reactie van de kat kan de hond hierop reageren.

pic

TABATA

Galga teef geboren 10/05/2008
Ze werd gedumpt door haar jager wegens te oud voor de jacht en de kweek. Ze is een hele lieve, rustige zachtaardige galga. Ze houdt van mensen in haar nabijheid en wordt graag geknuffeld. Ze is niet angstig, gaat goed mee aan de leiband. Ze heeft geleerd dat niet alle mensen zijn zoals in haar voorgaande leven. Deze senior dame verdient een goede thuis. Ze is niet katvriendelijk.

pic

RASKA

Galgo reu geboren 01/05/2014
Hij komt uit Sevilla, achtergelaten door zijn jager. Hij is een mooie, vriendelijke en sociale galgo zonder angst. Hij houdt van de mensen rond om hem, hij is heel speels met de andere honden en houdt van zonnebaden. Hij is niet katvriendelijk.

pic

VILMA

Geboren 14/02/2011
nog te vertalen

pic

PAOLA

Galga teef geboren 10/04/2015
nog te vertalen

pic

MARA

Teef geboren 01/05/2015.
nog te vertalen