HAPPY GREYHOUNDS - HAPPY GALGOS

Enkele verhalen . . . 


pic

Greyhound Rossmon Buttons

Wij konden ons geen betere kameraad wensen, lief, aanhankelijk, magnifiek met de kleinkinderen, en ook nog een prachtig dier. Ze is al mee geweest naar Frankrijk, gedroeg zich prima in de auto en voelde zich onmiddellijk thuis in de nieuwe omgeving. (april 2017)


pic

Greyhound Panther

Hier nog enkele foto's van Panther. Het gaat super goed met hem.
Het is een schat van een hond. We zouden hem niet meer kunnen missen.
Groetjes Christel en Dirk (april 2017)


pic

Greyhound Billy

Billy is nu een maand bij ons en we zouden hem niet meer kunnen wegdenken uit ons gezin! Vanaf dag 1 heeft Billy hem gedragen alsof hij al altijd bij ons geweest is. Hij was meteen zindelijk en slaapt 's nachts zonder problemen in de zetel. Als we gaan werken zijn is hij ook zeer braaf. Ook onze andere hond heeft hem zonder problemen aanvaard en deze zou Billy wel eens deugnieterij durven tonen :) Billy zijn karakter is volledig open gebloeid.
Je kan hem zeker geen beschaamde hond meer noemen want op wandelingen (zijn favoriete activiteit) gaat hij graag iedereen groeten.
We willen jullie dus enorm bedanken voor deze pracht van een hond, ik zou al niet meer zonder mijn knuffelbeer kunnen!
Ook in naam van Billy bedankt! (december 2016)


picture

Greyhound Rozanne

Wat zijn wij blij met onze nieuwe lieve viervoetster in huis!!! Onze Miss Roz is al heel gewoon hier in Hasselt: ze eet goed,slaapt goed in haar bench,
is flink zindelijk,wandelt graag en trekt niet, is lief voor haar soortgenoten, aardig voor bezoekers en kinderen enz. Enfin, een droomhond!!!
En dit allemaal dankzij u, uw werk in de organisatie. Dank ook in naam van Rozanne!
Vriendelijke groeten, L. en C.