Het GRB-cash-project

Sinds ik op 1/11/2011 voorzitter werd van Greyhounds Rescue Belgium v.z.w. kon ik tijdens mijn reizen naar Spanje met eigen ogen zien dat de mensen terplaatse hard werken om de galgo español te redden, regelmatig met inbreng van eigen middelen.
Ze zetten zich met hart en ziel in voor deze fantastische dieren. Ik kan enkel diepe bewondering en respect opbrengen voor ieder van hen. Elke dag zijn ze in de weer - continu, onvermoeibaar, nooit opgeven - voor de galgo español en de podenco!

In februari van 2011 werd het kennelproject opgestart door Josephine en sindsdien was het mijn bedoeling dit absoluut verder te zetten. Ik besefte heel vlug hoe belangrijk dit was voor de refugio's ter plaatse.

Wat me steeds opviel, met name ook bij de organisatie's waar we mee samenwerken, dat er een voortdurend te kort is aan middelen. G E L D !

Ook in het Spanje van vandaag kost alles enorm veel geld.

We hebben hiervoor een nieuw project: het GRB-CASH PROJECT werd geboren met een grote inbreng van Ineke, onze FaceBook Lady.

Wat is nu het GRB-CASH PROJECT ?

CASH staat voor "CAre & SHare"

Care = Zorg, bezorgdheid, wij bekommeren ons allen om de galgo español.
yes we care!
Share = delen, verdelen, we verdelen de opbrengst naar de organisatie's als sponsoring van GRB.
Yes we share!

Het engels werd gekozen omdat onze partners in Spanje engelstalig zijn

De bedoeling is om met zoveel mogelijk personen geld in te zamelen met maandelijkse vaste opdrachten. Het geld dat we inzamelen gaan we onmiddellijk op het einde van de maand verdelen naar de organisatie's waar we mee samenwerken.

Het zal hen toelaten om de vele kosten die ontstaan als je een kennel of refugio moet openhouden beter te beheren.

Ik reken dan ook op jullie spontane inzet om aan dit project mee te doen. We moeten de mensen ter plaatse onze hulp verlenen en dit is het beste te doen met geld.

Doe nu een maandelijkse storting met vermelding :
"GRB-CASH PROJECT"

Bankrekening - Bank account


IBAN: BE63 7330 0186 0208
BIC: KREDBEBB 
Gelieve bij ELKE STORTING duidelijk te vermelden waarvoor u stort.

Steun mij in mijn missie voor de redding van de galgo español en help GRB te helpen met een kleine maandelijkse bijdrage. Indien iedereen een maandelijks opdracht zou doen van 5,- Eur - of meer - dan kunnen we hen helpen.

Ik dank u van harte!
Met vriendelijke greyhound en galgo groeten

Hervé Marysael    (Zelf stort ik ook een maandelijkse bijdrage)
Voorzitter Greyhounds Rescue Belgium v.z.w.