In Memoriam

Pagina 6

pic

Afscheid van Robbie en Zita

momenteel laten ze een grote leegte achter , ik mis ze zeer

robbie keek altijd achterom als hij achter een konijn zat ,om te zien waardat ik bleef en soms wachte hij op mij halverwege
als zita iets in het vizier kreeg vertrok ze als een bliksemschicht ,zonder omkijken , soms was ik ze dan wel 10/15min kwijt ,maar ze kwam altijd terug
katten waren niet hun vrienden ,robbie bleef wel op afstand , zita vloog erop ,wat haar regelmatig een bezoek aan de dierenarts opleverde

hun vrijloopdomein was de dijle , de demer , de zee en de ardennen en een natuurgebied op 100m van de deur (los lopen op min 500m van een straat zelf die afstand overbruggen ze op enkele seconden

spijtig genoeg kregen ze beide te maken met botkanker , de beste zorgen hebben hun leven maar iets kunnen verlengen
ze hebben mij verlaten op 8j en 9 j waar ik toch telde dat ze mij beide tot hun 13 j zouden gezelschap houden , maar het mocht niet zijn
soms moet men verschrikkelijke beslissingen nemen , doch men mag geen dier laten afzien , als er toch geen hoop is op beterschap. - André


pic

Afscheid van Merlin

Vandaag (14 Nov 2019) heb ik Merlin moeten laten inslapen. Hij werd 12 jaar en 2 maand. Geadopteerd bij jullie in de zomer van 2011. Racenaam Nametab Merlin. Hij had blaas- en uiteindelijk ook darmkanker. Zijn lieve snoet zal ik oneindig hard missen.

Merlin was een zeer zachtaardige,zeer trouwe, brave en lieve hond. Ik kreeg hem op mijn 21ste van mijn ouders omdat ik ernstig ziek was. Hij werd een soort van therapiehond. Mede dankzij hem is mijn gezondheid er sterk op vooruit gegaan. Hij was echt mijn steun en toeverlaat, mijn motivatie, mijn allerliefste kappoen en knuffelbeer. Ik mis hem nog elke dag. En het verdriet is na 2 maand nog sterk aanwezig. Hij heeft voor altijd een plaats in mijn hart.
Vriendelikke groeten, Tineke Hauters


pic

Afscheid van Rosebank Bolt

Dit mailtje om te melden dat eind oktober 2019 onze zwarte Grey Bolt plots is overleden. Hij kreeg het moeilijk tijdens een wandeling aan de Middellandse zee en is in onze armen gestorven .

Vervangen van Bolt is onmogelijk , omdat het zo’n fantastische en eigenzinnige lieve hond was .

Onze andere Grey , Manny , heeft zo te zien toch wel een beetje last nu zijn zwarte vriend er niet meer is . Manny heeft volgens mij ook altijd samen met een andere hond in de kennel in Ierland geleefd.

Na overleg hebben mijn vrouw en ik besloten om toch weer snel voor een tweede Grey te gaan , ook in het belang van Manny denken we. Eerst leek het ons ongepast om zo snel na de dood van Bolt een andere hond te adopteren.


pic

Afscheid van Tom The Piper

Gisteren 14/09/2019 is onze beste vriend zachtjes ingeslapen , we adopteerden hem bij jullie op 18/04/2009 via Arteel Ingrid .We hebben hem 10 gouden jaren gegeven. We gaan hem missen het was zo een lieve hond .


pic

Afscheid van Aristida (Lana)

Op zes juli 2008 zijn we je komen halen, enige tijd later hebben we je dan ook Lana genoemd.
We hebben jammer genoeg na 11 jaar afscheid moeten nemen van jou.
Een gedichtje ter nagedachtenis:
Een huisdier is een deel van je gezin
En een volledig nieuw begin
Toch weet je: ooit komt de tijd
Van het bittere afscheid
We hebben je lang bij ons gehad
Je was een allerliefste schat
Maar al die mooie dingen
Zijn nu herinneringen.
Veel liefs Katherine, Sari, Wim, Stefanie, Baileys


pic

Afscheid van Rusty

Na adoptie van onze galgoreu Rusty die we spijtig genoeg na 6 jaar hebben moeten afgeven begin november, zouden we graag terug willen overgaan tot adoptie. De leegte van een gouden mandje is enorm voor ons.


pic

Afscheid van Tessa

Ik stuur je dit mailtje met heel veel pijn in mijn hart. 26 augustus, op nationale hondendag, hebben we Tessa moeten laten inslapen.

Ze kon niet meer rechtstaan, wou niet meer eten en haar ogen draaiden altijd naar achteren. De dierenarts legde ons uit dat het iets in haar hersenen was, tumor of infarct. Hoe langer we daar waren hoe moeilijker het met haar ging, dat was duidelijk te zien.. Dat opgewekte hondje dat altijd aan het lachen was, was niet meer daar.

We merken nu wat voor licht zij was in ons huisje en hoeveel liefde zij gaf! Ze wordt nog elke dag, elke seconde gemist. Er bestaat geen enkele hond zoals haar en dus willen we je enorm bedanken voor haar in ons leven te brengen!
Groetjes, Noor en Greet