In Memoriam

Pagina 3

pic

Afscheid van Hugo

Hierbij kom ik U melden dat Hugo, de Galgo, die wij in 2007 geadopteerd hebben vandaag is overleden
Dank dat Hugo in ons leven mocht delen
Frans en Mia Van Dyck – Heylen


pic

Afscheid van Olivia

Spijtig dat ik u moet meedelen dat Oliva overleden is. Samen met onze Dobermann heeft zij nog een mooi leven gekend en werd van zéér introvert, een vinnige alerte woef, en zij is baas geworden over de Dober!
Het laatste jaar kon haar nierfalen niet meer met medicatie geregeld worden en is ze erg verzwakt, zij stopte ermee en at niet meer... de dierenarts te Halle heeft ze in ons bijzijn laten slapen voor altijd (16 augustus l.l.).
Wij hebben Olijfje (haar bijnaam) zelf naar het crematorium Antverpia in Viersel gebracht voor een waardig einde, haar urne staat op de kast.
Hierbij wat fotootjes van Oliva, ze was speciaal...!
Nog veel goede wensen voor uw/jullie organisatie en tot later,
vriendelijke groeten, Frieda Dylst


pic

Afscheid van Epi

Op 15-08-2017 heb ik mijn beste vriend Epi (°15-08-2004 – inderdaad gestorven op zijn geboortedag) verloren. 'Mijn beste vriend', dat heb ik ontelbare keren tegen hem gezegd, onder meer tijdens onze verschillende lange wandelingen samen. Ook de rest van de familie, vrouw en kinderen waren absoluut gek op jou. Van dat wandelen kon je niet genoeg krijgen tot het vreselijke verdict eind maart, toen er DCM (hartziekte) bij jou werd vastgesteld. Je begreep snel dat je nu limieten had maar dan zorgden we dagelijks wel voor twee korte wandelingen in plaats van één lange. We hebben er alles aangedaan om je laatste maanden zo goed mogelijk te maken.
Je kon zelf na de dood van Hope nog even je vreugde vinden bij een andere Galgo en zelfs een paard. Ik maak me sterk dat we voor jou echt tot het uiterste zijn gegaan..
want minder verdiende je niet. Nooit iets stuk gebeten of vuil achtergelaten, nooit een tand laten zien, sociaal en ieders vriend,... je was de meest fantastische hond.. wij als gezin zullen je missen... maar ook de kinderen in de wijk...
Je trieste baasje Jurgen


pic

Afscheid van Hope

Hope geboren in 2006 en ingeslapen op 10-06-2017. Lieve Hope, je maakte een bijzondere slechte start in het leven. Door de opgelopen trauma's was je een gecompliceerde hond. Met veel geduld en liefde wonnen wij jouw vertrouwen.
Je was een doodbrave en lieve hond. Je at graag je buikje vol (alsof elke dag je laatste was) en had het niet zo op buitengaan en wandelen… met uitzondering van je dagelijks kleine avondwandeling. Je voelde je het gelukkigst thuis in je mandje bij de familie of samen in de tuin.
Deze morgen leek je nog dartel als een veulen en na de middag heeft het noodlot toegeslagen, een beroerte heeft je geveld. Je was een ware topper en zal hard worden gemist…


pic

Afscheid van Uno

Met veel hartenpijn moet ik melden dat mijn Uno overleden is op 22 mei 2017. Ik adopteerde hem bij Josephine op 22 april 2007. Hij was uniek.......
groetjes Alexandra Schiff