Afscheid van kiko

Galgo Photograph

U zult zich Kiko niet meer herinneren, hij was bij Marianne toen ik hem geadopteerd hebt in 1999, heb Kiko 10 jaar gehad, eerst was hij samen met Zara, die is 4 jaar geleden overleden, nu was hij samen met Zina (foto), ze waren praktisch nooit aan de leiband, woon in de bossen, dus denk ik dat hij een prachtig leven gehad heeft en lopen dat die kon, maar zijn hart was versleten en op 18 december is hij ingeslapen, we denken dat hij 14 jaar oud was.
Dit wou ik U graag laten weten, we hebben er allen veel vriendschap van gekregen, zo een lieve hond.
Nog prettige Kerstdagen en een gelukkig 2010
Betty Wagemans


Afscheid van Brownie

Galgo Photograph

Na 8 leuke jaren heb ik nu met veel pijn in mijn hart moeten afscheid nemen van Brownie de leuke speelse galgo. twas net of ze niet oud wilde worden als ze buiten wou voor haar plasje was ze altijd uitdagend en speels. Het was een leuke ervaring om haar toch nog een 8 jaar met liefde te verzorgen en zal de leuke herinneringen van haar altijd bij mij bewaren.


Afscheid van Gwenny

Galgo Photograph

Helaas moeten wij u melden dat vandaag 20 oktober onze Gwenny (wendy bij jullie) is ingeslapen. Gwenny was nu tussen 13 en 15 jaar oud en had zeer veel last in haar achterste ledematen. Ze nam al geruime tijd medicatie, maar ging toch nog vlug achteruit.Deze nacht is ze gevallen en kon niet meer recht. Gelukkig had ik iets gehoord en heb ik haar nog in haar mand kunnen leggen. Maar rechtstaan lukte nog met moeite; telkens weer zakte ze door haar poten. De blik in haar ogen sprak boekdelen, laat mij niet meer lijden... In samenspraak met onze dierenartse hebben we haar deze voormidag laten inslapen.

Ze lag zo vredig... echt zoals gwenny was, hééél erg lief en zacht.Nooit heeft ze eens gegromt, gejankt en zelfs heel weinig geblaft. Overal waar ze kwam was ze als een engeltje. We zijn blij dat we haar nog 7 jaar een mooi leven hebben kunnen geven. Sinds 2 jaar is er ook een kleinere hond bijgekomen en daardoor fleurde ze weer wat op.Onze kleine heeft veel positieve dingen geleerd van Gwenny, het rustig zijn in huis...
Ook onze dochter is haar maatje kwijt, ze groeiden samen op en hadden dan ook een goede band. Nu moeten we toch even bekomen, want het afscheid van een trouw dier is altijd moeilijk te verwerken. Bedankt Josephine dat je haar meebracht uit spanje, wij hebben er van genoten en ik ben zeker zij ook!

Groeten van de familie Sercu uit Gentbrugge.


Afscheid van Tanny

Galgo Photograph

Liefste Tanny, 19 Augustus 2009

Je gaf ons liefde, gezelschap en trouw.
Wat hebben we genoten van al die jaren met jou.
We weten dat het jou ook goed heeft gedaan, maar te snel moesten we je laten gaan. Je ging heel zachtjes ... dicht tegen me aan.
Dit afscheid doet zoveel pijn, doch wil ik je dankbaar zijn, om wat je voor mij was.
Ik huil, ik kus je kop, je pootjes ...
dag lieve lieverd.
Wat zullen we je vreselijk missen. Slaap zacht Tanny bij je zusje Bobientje.
Lieve meisjes, we houden van jullie.

Karin, Walter en Madame


Afscheid van Barcina

Galgo Photograph

Met heel veel droefheid en veel tranen hebben wij deze morgen (23.08.2009) onze Barcina moeten laten inslapen op minder dan 14 dagen, was zij van een goed etende hond tot bijna een geraamte behalve haren buik voledig opgezwollen van ’t water, we hebben alles gedaan wat er te doen was van wateronderzoek tot bloedonderzoek en een echo en het verdict was hard : LEVERCIROSE IN HET LAATSTE STADION.

Ze was blij toen we bij den dierenarts binnen gingen waar ze normaal tegen tegen haar goesting binnen ging en bij het inslaap doen heeft ze mijn vrouw haar hand nog een lekje gegeven. Dit melden U met droefheid Theo en Lydia en Norita-sloeber-en floder gr van Barcina van over de regenboog om haar op het internet te zetten en mij nog 4,1/2 jaar een princessen Leven heb gekregen.


Afscheid van Zita

Galgo Photograph

Op 23 mei 2004 werd Cuenca (door ons Zita genoemd) een deel van ons gezin. Ze had toen een geschatte leeftijd van 8 jaar. Je kwam er na het overlijden van onze 13 jarige whippet Tascha. In het begin heel erg argwanend en schuw, maar al snel had je het door dat niet nodig was.
Alhoewel je ons soms hautain straal negeren kon, kwam je dan op onverwachte momenten je tegen ons aandrukken en ons diep aankijken. De wandelingen en je deugenietenstreken, we zullen ze missen...
Vandaag (4 maart 2009), na een slepende ziekte van 8 maand is ze ingeslapen. Het levensdraadje was op.
bedankt voor je vertrouwen! Het ga je goed...


Afscheid van Tonto

Galgo Photograph

Hier is de laatste foto van onze allerliefste Tonto zodra ik een verzameling van foto's door de jaren heen heb - waarschijnlijk in januari zal Twig er een stukje bijschrijven
Tonto is een super vriend voor ons geweest tot begin december hebben we nauwelijks de dierenarts met hem bezocht - alleen de jaarlijkse injecties en controle 1 keer een poot in prikkeldraad, 1 keer rontgenfoto om te kijken waarom zijn linker voorvoet zo scheef stond daar bleken pennetje in de tenen gezet te zijn en algelopen herfst zijn er wat tanden en kiezen getrokken - al met al super gezond, ijzersterk en eigenwijs.
prettige feestdagen en een mooi 2009, Astrid & Twig


In memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 8 Volgende


XHTML 1.0 | CSS