Afscheid van Diana

Galgo - greyhound Photograph

Ik adopteerde in 2009 Diana (Galgo) waar ik heel veel plezier aan beleefd heb, ze is heel gelukkig geweest met de 2 andere hondjes, ze is spijtig genoeg in november 2015 overleden, zij had darmkanker, de dierenarts die dol was op haar heeft al het mogelijke gedaan om haar te redden, ik heb haar moeten laten inslapen, ik heb geen kosten gespaard voor haar verzorging. Ik wil U nog zeggen dat ik haar nog alle dagen blijf missen.
Groetjes Rosette


Afscheid van James

Galgo - greyhound Photograph

met veel droefheid en gemis melden we u het overlijden van onze lieve James.
Hij was reeds lange tijd op de sukkel (hevige artrose) alsook werd leverkanker vastgesteld.
Tot op laatste moment heeft hij echter dit alles zeer dapper gedragen. We zullen hem heel hard missen.
Patrick & Conny


Afscheid van Kingsley

Galgo - greyhound Photograph

Met heel veel verdriet en nog niet goed beseffende wat er is gebeurd, moet ik jullie meedelen dat mijn geliefde Kingsley (Commanche Blue) geboren 1/10/2004 in Ierland, is overleden op 10/11/2015.

Nadat Kingsley het voorbije weekend door zijn achterpoten zakte en alle kracht verloor, hebben we na 2 verschillende consultaties bij de dierenkliniek in Lommel en de dierenkliniek in Borsbeek moeten vaststellen dat mijn schat een tumor had op zijn milt. Ook had hij door dit gezwel het voorbije weekend inwendige bloedingen gekregen en werd vastgesteld dat hij hartritme stoornissen had waardoor het niet uitgesloten was dat hij de operatie zou overleven.

Dank jullie wel om deze onnoemelijk wijze, liefdevolle jongen op mijn pad te brengen. Ook na de dood blijft onze liefde bestaan. Met inmens verdriet maar toch heel erg dankbaar om dit geschenk (Kingsley) te mogen meemaken, verblijf ik met heel veel tranen en verdriet, Sylvia Scheelen


Afscheid van Tuscany Bound

Galgo - greyhound Photograph

Tuscany Bound, een Irish Greyhond die wij bij jullie geadopteerd hebben, geboren 05/05/2005 bij ons gekomen 02/04/2011 een prachtige hond, heel lief spijtig is hij plotseling overleden 04/10/2015.


Afscheid van Rayo

Galgo - greyhound Photograph

Lieve Rayo,
Nadat je bijna 8 jaar in ons midden bent geweest moeten we je nu met veel verdriet loslaten... het was een zaligheid om jou in ons huis te hebben. Het lijkt net gisteren dat we jou daar in Antwerpen mochten halen.
Die angst die er in het begin in jou zat ebde beetje per beetje weg, zodat je je stilletjesaan meer op je gemak voelde en zichtbaar kon genieten van de wandelingen en wij ook van jou. Je ging zo graag mee in de auto voor een ritje en een bezoekje aan de bomma en bompa, want daar werd je zo verwend!

Maar jammer genoeg sloeg het noodlot toe. Jouw nieren lieten het afweten, stilletjesaan ging jou gezondheid er op achteruit, tot het echt te ondraaglijk werd en we samen met de dierenarts besloten hadden om je stilletjes te laten inslapen. Rust zacht lieve Rayo nu ben je bij Sammy... je was het zonnetje in huis en nu een ster aan de hemel
Ook je viervoetige vriendjes missen je Patje, Orange, Lady, Antha en Zena


Afscheid van Hazel

Galgo - greyhound Photograph

Hierbij laat ik u weten dat Hazel gisterenavond om 22.40 u. is overleden (26/10/2015). De laatste dagen ging ze zienderogen achteruit. De tumor werd alle dagen dikker en dikker. Ze at nog goed, maar ze kon zich moeilijk in haar bedje omdraaien of liggen. Ik had haar medicatie verdubbeld, maar het hielp nog weinig. Gisteren rond 16 u. kwam ze eten, en dan is ze de tuin ingegaan om haar plasje te doen. Ze was helemaal teneinde in de tuin gelopen. Ik ben haar achterna gegaan, en toen zag ik dat ze gevallen was.
In de loop van de avond wou ze dan rechtstaan, maar dat kon ze niet meer. Ik heb een zeer goede dierenarts, en die heeft dat heel subtiel aangepakt. Hij is nog een tijdje gebleven, en heeft dan Hazeltje meegenomen. Ik heb gehuild als een klein kind.
Om 22.40 u. is ze dan definitief ingeslapen. Het ergste was dat haar geest nog heel goed was. Het is juist twee maanden - en tien dagen geleden dat botkanker werd vastgesteld. Ze zal worden gecremeerd in Viersel.
Dat is het trieste eind van zo een geweldig lieve en trouwe Galgo.
Twee jaar na haar redding uit het dodingsstation van Badajoz.
Véél te kort! Haar bedje is nu leeg.
Simonne


Afscheid van Tesca

Galgo - greyhound Photograph

met heel veel verdriet namen wij vandaag afscheid van onze Tesca. We adopteerden haar in september 2008 op 3-jarige leeftijd. We kregen vandaag te horen dat ze een agressieve botkanker had… en nu is ze er al niet meer… We hebben in overleg met de dierenarts besloten dat we haar niet meer lieten ontwaken uit haar sedatie, ze was eigenlijk ‘maar’ verdoofd om een rx van haar knie te nemen. Gezien haar leeftijd en het feit dat er geen kans op genezing was hebben we haar moeten laten gaan.
We gaan haar heel erg missen, onze supermeid!
Vaarwel mijn meisje...


Afscheid van BUZZ

Galgo - greyhound Photograph

8 jaar geleden hebben buzz geadopteerd bij jullie, een kei lieve greyhound die op de renbaan van ierland heeft gelopen.wij hebben hem nog 8 jaar een goude nestje kunnen geven.helaas op 10 jarige leeftijd hebben met heeeeel veel spijt hem moeten laten inslapen. Nu 4 maand later mis ik hem nog steeds heb ene troost heb nog een galgoke van 10 jaar thuis.
Maar ocharme hij want mist zijn speelkameraatje ook.
Ik wou jullie dit even laten weten.
Fam spruce


Afscheid van Elmo

Galgo - greyhound Photograph

Het was eind november 2007 toen hij daar opeens stond: Gifted Gambler (begenadigde gokker), zo was zijn naam op de renbanen in Ierland geweest, maar wij besloten hem Elmo te noemen. Vijf jaar was hij toen al. Een reus van een hond, en begenadigd was hij zeker. Een begenadigde loper, een begenadigde "ik wil geknuffeld worden"-vriend, maar vooral een begenadigde geluksbrenger.
Acht jaar lang vormde hij het geluk in ons gezin. Acht jaar lang bepaalde hij de hartslag in ons huis.
Door de jaren heen werd zijn donkere kop geleidelijk grijs. Ging het wandelen moeilijker. Werden zijn atletische poten zwakker. Maar de geluksbrenger bleef hij tot op het einde.
Afgelopen woensdagavond is hij rustig heengegaan. Twaalfenhalf jaar is hij geworden.

Elmo, wat was je een begenadigde, gelukzalige hond!

Dank aan Greyhounds Rescue Belgium voor de acht jaar van geluk die jullie mee mogelijk gemaakt hebben.
Dank, JanIn memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 29 Volgende


XHTML 1.0 | CSS