Afscheid van Tally

Galgo - greyhound Photograph

6 juni 2009 hebben wij windhond Tallyon geadopteerd. We hebben enorm veel plezier beleefd samen. Maar spijtig genoeg is hij deze voormiddag overleden. Hij had al geruime tijd geruis op zijn hartje maar niets verontrustend zei de dokter

Vandaag werd hij plots ongemakkelijk en 5 sec. later was hij er niet meer. Zijn tong zag meteen blauw en zijn hartje heeft het begeven. Onze lieve buren hebben nog geprobeerd hem te reanimeren maar mocht niet meer baten. Wij houden ons vooral vast aan het feit dat hij niet heeft afgezien.

Hij is 12,5 jaar geworden.
Groetjes, Fam. Bruyère


Afscheid van Max

Galgo - greyhound Photograph

Via deze weg melden wij het stille heengaan van onze geliefde Dundrum Direct, Max voor de vrienden...
Een agressieve blaaskanker en uitzaaiingen in het lichaam hebben onze lieve trouwe vriend op amper 14dagen van ons afgenomen. Een eerste diagnose was een blaasontsteking maar na een week bleek dat de medicatie geen effect had en werd er zaterdag een echo genomen waarop het verschrikkelijke verdict kwam... Gisteren hebben wij besloten om hem vredig te laten inslapen zodat hij geen pijn zou lijden tijdens die laatste dagen die hij nog had.
Vandaag wordt hij gecremeerd en deze namiddag komt hij met zijn urne terug bij ons om zo een laatste rustplaats te krijgen in ons midden.
mvg, Chantal Socquet en Joke Coppesmette


Afscheid van Kira

Galgo - greyhound Photograph

M'n lieve Kirah is vandaag 8 mei van ons heengegaan. 10 gelukkige jaren heeft ze met ons mogen doorbrengen, na 3 ellendige jaren in Spanje. Het ga je goed, lieve meid daar over de regenboogbrug.
Ooit zien we mekaar terug. Love you.
Dikke knuffel van ons en van je maatjes June en Fleur.


Afscheid van Luna

Galgo - greyhound Photograph

De lieve galga Luna stierf 21/04/2016.


Afscheid van Spotty

Galgo - greyhound Photograph

Spotty, familiegenoot van Nacho en Bodry, is er niet meer. We hebben hem op 14/03/16 een spuitje moeten laten geven. Het rennen in Ierland was hem teveel geworden. Spotty sukkelde al een tijdje met zijn heupen en poten. maar nu werd hem de pijn teveel. de dierenartse gaf ons de keuze, hem nu volspuiten en waarschijnlijk binnen de 3 weken er terug staan met een jankende hond of hem een verlossend spuitje te geven. wij wilden hem niet langer laten afzien en hebben de knoop doorgehakt. Spotty was thuis een lieve hond, wij zagen hem na 7 jaar nog altijd verder openbloeien. Op straat was hij echter nog altijd de voorzichtige, terughoudende. Hij heeft ons veel liefde en vriendschap gegeven. Hij zal altijd in ons hartje blijven. Nacho en Bodry zijn nog altijd maar stillekes.We denken dat ze onze rakker ook nog missen.
groetjes Fam Peere uit Berlaar.


Afscheid van greyhound Milly

Galgo - greyhound Photograph

Milly was een prachtige greyhound, mijn eerste greyhound.
Ze kwam bij ons in opvang en was 8 jaar oud. Niemand wilde haar wegens de leeftijd.
Mensen willen vaak een hond van 5 dagen oud die ze 20 jaar kunnen houden.
Een jonge leeftijd is echter geen garantie voor een lang leven.
Milly, lieve Milly heeft ons leven verrijkt en laat een grote leegte achter.
We missen haar heel erg, ondanks we nog 10 andere galgos en een greyhound hebben.
Hervé en Ann


Afscheid van Rex

Galgo - greyhound Photograph

Op 26 februari 2016 hebben wij om 15.30u met heel veel verdriet afscheid genomen van onze lieve en trouwste vriend. Enkele weken geleden brak Rex zijn dijbeen binnen in huis. De dierenarts stond versteld over de omvang en complexiteit van de breuk. We lieten hem opereren maar dit was spijtig genoeg tevergeefs. 3 weken na de operatie gebruikte hij zijn gekwetste poot steeds minder en later zelfs niet meer. Het was heel duidelijk dat hij veel pijn had. Er werd een agressieve botkanker vastgesteld. De dierenarts was duidelijk: Veel pijn en geen kans op genezing, rustig laten inslapen was voor hem de beste oplossing. Wij hebben Rex in zijn laatste dagen enorm veel geknuffeld en hebben nog even de tijd genomen om van elkaar te kunnen genieten en hem te verwennen.

We hebben 3 mooie jaren gehad met onze lieve en knappe reus Rex, veel te kort maar we koesteren al de gekke en grappige herinneringen. Ons gezinnetje met onze kleine dochter heeft er nu een mooie engelbewaarder bij. We gaan je missen, run free..
Dikke kussen Jitse, Bob, Silke en Noodles


Afscheid van Pedro

Galgo - greyhound Photograph

Gister namiddag, 26 februari 2016, hebben we onze lieve charmante wijze Pedro laten inslapen. Hij kwam bij ons als "vakantiehond" wanneer zijn baasjes voor de maand mei naar Spanje reisden. Hij was onze MEI-hond !

Na de definitieve verhuis van zijn baasjes naar Spanje, kwam de DON in vakantie para siempre.
De senior van onze roedel, altijd welgemutst en rustig, genietend van ZIJN zetel.

Eerst de achterpootjes die niet meer zo goed meewilden, en uiteindelijk het nierfalen dat hem fataal geworden is.
Nuesto querido Pedrito, het ga ja goed daar achter, alli , bij de arco iris ...
Corre, corre sin dolor ... tus amigos y amigas hacen festejos al verte ...
Met je rugzak vol knuffels van de hele roedel ... het ga je goed lieve schat ...
Weeral een lege plaats hier bij ons, maar een blinkende ster bij al de anderen die je voorgegaan zijn...

Tineke en Jean
Kirsi, Maite, Piero, Fidel, Elmo, Elio
Mimi en Lola
Babet, Orfee, Lilli en Milla
Lewis, Lucca.


In memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 30 Volgende


XHTML 1.0 | CSS