Afscheid van Peach

Galgo - greyhound PhotographVandaag heb ik mijn Galgo Peach moeten laten inslapen was een moeilijke beslissing maar voor haar was het beter zo Zij is bij ons gekomen in 2007 op het begin was ze heel schuw maar naar enkele maanden was ze heel open gebloeid . Zij was heel lief en ook met mijn kleinkind dat klikte al heel goed van op het begin. Ik ga heel moeilijke dagen tegemoet ik ga haar heel erg missen zij was alles voor mij.Afscheid van Dedo

Galgo - greyhound Photograph

Sinds 2004 hadden we een Galgo "Dedo" van uw vereniging. Gisteren op 22/8 hebben wij hem moeten laten inslapen na 11,5 jaar trouwe en onvoorwaardelijke vriendschap.
Hij was 14 jaar en de aftakeling was al een tijdje aan de gang. Maar ik kan me troosten dat we hem nog een keizerlijk leven gegeven hebben. Waar hij op de eerste plaats stond.
Mvg, Ceulemans Luc


Afscheid van Lucky

Galgo - greyhound Photograph

vorige donderdag is Lucky overleden, die wij 10 jaar geleden via uw organisatie adopteerden, hij kreeg een hartstilstand en viel tijdens een wandeling dood neer. Onze lucky was een grote podenco.
Beste groeten van de familie Bauwens uit Herenthout.


Afscheid van Zita

Galgo - greyhound Photograph

Wij hebben u slecht nieuws te melden: zaterdag hebben wij ons Zita die eerst Sweety heette moeten laten inslapen... Ze had al geruime tijd botkanker begonnen in de rechterschouder. Heel haar bot was aangetast en er waren reeds enkele uitzaaiingen in de longen... Ze is meer dan zeven jaar bij ons geweest als een gelukkige hond samen met haar speelkameraatje Nico die vier jaar gelden uit het asiel is overgekomen. We missen haar toch heel erg!!!

Het was gisteren een heel stille zondag... We hebben geen kinderen en zij was een beetje als ons troeteldier geworden. Maar samen met de dierenarts hebben we de juiste beslissing genomen. Ze leed erg, kon bijna niet meer lopen, had koorts en haar poten waren opgezet... Ze zal het ons niet kwalijk nemen, we hebben altijd het beste met haar voorgehad. Ze wordt vandaag in Zandhoven gecremeerd en komt dan bij ons terug. Gelukkig hebben ook nog wat foto's van haar...
Vriendelijk groet, Luc Donckers


Afscheid van Hurry

Galgo - greyhound Photograph

Hurry is geboren op 15/12/2004.
Met spijt en verdriet in mijn hart moet ik u meedelen dat ik hurry op 12/05/2015 heb moeten laten inslapen bij de dierenarts. Hij had botkanker.Hij was 10,5 jaar. Hij is op 13/05/2015 gecremeerd en zijn urne staat bij ons. Ik ben verdrietig en tegelijk dankbaar ik er 8 jaar zoveel liefde en vriendschap van gekregen heb. Hij was een maatje voor onze ander greyhound Pepsyboy die zich nu ook moet aanpassen wat niet meevalt.
Mvg, Coussement Martine


Afscheid van Daisy

Galgo - greyhound Photograph

31.03.2015. We hebben zojuist afscheid genomen van ons Daisy en hebben ze laten gaan tussen de sterren en de maan. Triest en gelukkig.
Triest, omdat ons Deesje is heen gegaan.
Gelukkig, omdat we ze acht jaar en vijf maanden bij ons mochten hebben en ze zonder pijn is ingeslapen.
Rust zacht lieve Daisy.


Afscheid van Katie

Galgo - greyhound Photograph

Met spijt in het hart en de tranen in de ogen moet ik u melden dat Katie gisteren 12/03/2015 overleden is. Ze werd meegenomen door onze veearts ter crematie.

Wij missen haar nu al enorm en dat zal zo blijven. Ze was echt een lieve hond door iedereen graag gezien. Katie zit voor altijd in ons hart.
Vriendelijke groeten, Cafmeyer Luc


Afscheid van Ana

Galgo - greyhound Photograph

Nog geen half jaar nadat we onze lieve Yuka verloren zijn, hebben we dit weekend ook afscheid moeten nemen van onze andere grote schat, Ana, als gevolg van nierfalen. We adopteerden haar op 24 november 2007, ze was toen zwaar getraumatiseerd. Het duurde 5 jaar vooraleer ze eindelijk rust vond en begreep dat ze niet meer bang hoefde te zijn. We zijn zo blij dat we haar die warme thuis hebben kunnen bieden, daarom is ons verdriet ook nu weer zo intens. We missen haar enorm hard...
Vriendelijke groeten, Katrien Van Leuven


Afscheid van Blue en Ian

Galgo - greyhound Photograph

Blue was geboren op 30/0/2003, geadopteerd op 01/12/2010, overleden op 01/01/2015
Ian was geboren op 01/09/2003 , geadopteerd op 18/11/2007, overleden op 12/02/2015
Beide zijn overleden aan botkanker , Blue heeft nog 3 maanden geleefd na haar diagnose Ian begon plots te manken en werkelijk waar op amper 2 weken heb ik hem moeten afgeven , geheel onverwacht.
Mvg Nena


Afscheid van Nube

Galgo - greyhound Photograph

Nube is op zaterdag 21 febr gestorven door ouderdom ! Ong 10 jaar geleden hebben we haar geadopteerd via jullie ! Nube was steeds een enthousiaste hond en kon het ook vinden met de andere dieren . Zowel katten als kippen waren zijn vrienden als ze niet in zijn eetbak zaten :) .

We hebben ervan genoten dat je een deel was van onze familie en aan deze foto te zien jij ook ;) ! Bedankt Greyhounds Rescue voor het leren kennen ervan
gr Stef & SaraAfscheid van Misty

Galgo - greyhound Photograph

ik laat je weten dat Misty maandag ll. (9.2.2015 - 11.30h) vredig is ingeslapen na in 2014 een operatie (2 x) voor huidkanker (kwaadaardig) laatste operatie eind augustus 2014, terug uitgebroken begin december 2014, met bovendien een verschot bij de eerste sneeuw (uitgegleden tijdens het springen in de koffer van de auto) nu liet ze inmiddels ook haar urine lopen (geen controle meer), vandaar in overleg met de dierenarts laten inslapen


In memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 28 Volgende


XHTML 1.0 | CSS