Afscheid van Ginger

Galgo - greyhound Photograph

Vandaag 28 november afscheid genomen van ons Ginger.
Ze was bij ons sedert april 2004, en we zijn er fier op dat we haar een tweede levenskans hebben kunnen geven.
Voor altijd in onze gedachten.
Fam oorts - lier
Met vriendelijke groeten
Martine


Afscheid van Snowy

Galgo - greyhound Photograph

Op 12 november 2014 hebben we afscheid moeten nemen van onze trouwe Galgo SNOWY. Het doet pijn maar zijn lijden was te groot geworden. Sinds verleden jaar november begon de werking van zijn nieren achteruit te gaan. De medicatie heeft ons nog een jaar uitstel gegeven.

Sinds 26 januari 2002 maakte hij deel uit van ons gezin, hij heeft onze 3 kleinzonen weten geboren worden en ze in zijn hart gesloten zoals hij dat alleen kon. Hij was verdraagzaam tegenover iedereen mens of dier. In de zomer buiten en in de winter binnen achter glas in het zonneke liggen was zijn lang leven.

We zullen hem nooit vergeten.
Jos en Jacqueline Hapers


Afscheid van Squigley

Galgo - greyhound Photograph

Als ik straks ziek ben, op en zwak
en pijn verjaagt de slaap.
Als onrust van mij bezit neemt
doe dan wat onvermijdelijk is
en laat me gaan...
De laatste goede daad.

Beslis voor mij en wees niet laf.
Past eigenliefde bij de vriendschap die ik gaf
of uitstel tot het beter past vbij een verloren strijd?

Ik ben niet bang tijdens die laatste gang.
Jij loopt niet weg,
je kijkt me aan,
je noemt me bij mijn liefste naam
en houdt me stevig vast.

Vandaag voor het laatst,
groet ik met mijn hondenstaart.
Wat jij laat doen, doe je voor mij.
Je hebt me nog meer pijn bespaard,
voor zinloos lijden mij bewaard.

Een zwaar besluit,
nee huil nu niet!
Een wijs besluit dat werd gegrond
op ons zo uniek verbond.
Jij bent mijn baas en ik was jou vriend.

Squigley (5/09/2014)

Bedankt lieve Squigley voor alle mooie jaren. We missen je.
Bart, Ellen, Jarre en Sverre


Afscheid van Spirit

Galgo - greyhound Photograph

Onze lieve lieve Spirit is gestorven. Hij leed aan zwaar nierfalen, we hebben gedaan wat we konden, maar onze Spirit was op, hij kon niet meer. We hebben hem maandagavond (13 okt 2014) laten inslapen, hij zag te veel af. Ons verdriet is enorm, het gemis nog groter.


Afscheid van Yuka

Galgo - greyhound Photograph

Op 16/05/2006 adopteerden wij de greyhound Yuka via jullie organisatie. Met heel veel spijt in ons hart moeten wij jullie melden dat Yuka vorige vrijdag 26/9 overleden is. Ze leed aan botkanker en had te veel pijn. Ze is zachtjes ingeslapen.
Vriendelijke groeten, Katrien en Tom


Afscheid van Argos

Galgo - greyhound Photograph

Met heel veel pijn in ons hart willen we jullie het overlijden van ons Argosje, onze Spaanse galgo meedelen. Argosje werd op 7 juni 2008 door mij (en mijn enige tijd later overleden partner) bij jullie geadopteerd, en is vanmiddag thuis zachtjes ingeslapen nadat vorige week bij hem een volledig uitgezaaide tumor ontdekt werd, iets wat we totaal niet hadden zien aankomen.
Hij was meer dan 6 jaar mijn (en onze) grote lieveling en ik wil jullie allemaal van harte danken om ons zo een mooie tijd met hem te gunnen, hij was mijn alles.... (en mijn enige steun en toeverlaat bij het overlijden van zijn eerste baasje), hij zal verschrikkelijk gemist worden.

Bijzondere dank ook aan Nele en Sam (die we onmiddellijk gecontacteerd hebben na het slechte nieuws) die de laatste jaren een supergoed vakantiegezin voor ons "specialleke" waren. Normaal gezien zou hij ook begin oktober een weekje terug op vakantie gaan bij hen, wij zelf keken er ook naar uit omdat hij heel graag buiten wat gaat snuffelen,huppelen of gewoon wat genieten op een kussen, en met zo’n supergrote tuin daar kon hij wel de hele dag zijn ding doen. Hier ging hij bij goed weer wel twintig keer op een dag binnen en buiten, afhankelijk van de zonnestand van het ene naar het andere kussen buiten en tussendoor in de bench of op zijn zetel.
Helaas resten er ons nu enkel mooie herinneringen, maar nu is er een sterretje bij aan de hemel, en elke avond als ik de gordijnen dicht doe zal ik gaan kijken naar mijn sterretje(s).
groeten, Karlien Duyssens en Gaby


Afscheid van Blitz

Galgo - greyhound Photograph

Tot ons groot verdriet hebben wij helaas onze Greyhound Blitz vanmiddag in samenspraak met onze dierenarts laten inslapen. Hij had een agressieve tumor in zijn bek, die bovenop de pijn die hij bij Blitz veroorzaakte ook te groot werd om nog goed te kunnen eten.

Hij is geboren op 08/08/2006 met als naam Julieisgone en na zijn ’koersloopbaan’ in Ierland hebben wij hem geadopteerd op 28/02/2009 en herdoopt als Blitz. Hij was naast supermooi en supersnel ook geweldig lief, rustig en intelligent. Wij zijn dan ook blij dat we voor hem mochten zorgen en dat we hem een gelukkig hondenleven mochten geven met vele dagelijkse wandelingen, lekker eten en dikke knuffels. De vriendschap die hij ons gaf was heerlijk. Wij danken jullie dan ook om hem aan ons toe te vertrouwen en hopen dat hij in de hondenhemel gelukkig kan rondlopen met al zijn vrienden.
Vriendelijke groeten, Kristien en Jos Coppens-Billiau


Afscheid van Lucia

Galgo - greyhound Photograph

Onze lieve Lucia is niet meer. We hebben de moeilijke en hartverscheurende beslissing moeten nemen om haar te laten inslapen. Er werd leukemie (lymfoom) bij haar vastgesteld in de hoogste graad. We hebben nog geprobeerd met medicatie om haar wat extra tijd te geven, maar de medicatie pakte niet aan. Ze ging heel snel achteruit... Wij adopteerden haar in oktober 2007 (ze was toen 3 à 4 j. oud) en het was een eer en genoegen om dit prachtige, lieve dier bijna 7 jaar met onze liefde te mogen omringen. Ze was helemaal opengebloeid. Lieve Lucia, je was baasjes grootste lieveling, en niet van baasje alleen... Wij hebben je héél graag gezien. Rust zacht, lieve schat...
fam. De Coster Erwin - Demeester NataschaIn memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 26 Volgende


XHTML 1.0 | CSS