Afscheid van Sam

Galgo - greyhound Photograph

Tot onze grote spijt moeten we melden dat we afgelopen woensdag 15/07/2014 Sam onze greyhond die we bij jullie geadopteerd hebben moeten laten inslapen hebben. Sam had een kanker aan de milt en er kon niets meer gered worden volgens de dierenarts. Sam had veel pijn en hebben dan besloten in overleg met de dierenarts om Sam te laten inslapen.
Dirk en IngridAfscheid van Gabor

Galgo - greyhound Photograph

Geboren in Ierland op 11 februari 2006 als Banbas Serigo.
Herboren te Brugge op 6 december 2009 als Gabor.

Jij was onze eerste "male" grey. Na 58 races werd je een "gepensioneerde" greyhound.

Jij was heel rustig, heel sociaal en heel gedistingeerd ! Our absolutely unselfisch friend ... and always grateful ...

Dit jaar zou je 5 jaar bij ons geweest zijn ... maar het heeft niet mogen zijn.

Deze voormiddag kreeg je een herseninfarct ... en met de hulp van onze veearts ben je deze middag heel rustig ingeslapen ....
Borreke, we missen je nu al ...
Jij was een verrijking in ons leven ... in ons grey-leven ...

Geniet nu maar van jou hondenparadijs, je hebt het verdiend ... ren maar met je snuitje in de wind, vrij van alle pijn, snuffel maar rond en wie weet zie daar ook een eekhoorn of een konijn zoals hier bij ons in de bossen .... zwiep maar met je staart ... zet je oren maar goed recht en ooit zien we elkaar allemaal terug - zeker weten !
Daarboven, voorbij de regenboog zit jou ontvangstcomité al klaar : doe de groetjes aan
Sacha, Laura, Ranie, Jayda, Fiero en Jolie
van ons allemaal : Jean en Tineke, Maite, Pedro en Piero Babet, Lilli, Orfee en Milla Lewis, Lucca en Titto.


Afscheid van Billis


Met veel droefheid melden we dat we gisteren, 16 juni 2014, onze lieve greyhound Billis hebben moeten laten inslapen. Billis werd geboren op 25 augustus 2003 en maakte sinds 8 december 2007 deel uit van ons gezin. De laatste weken mankte hij enorm en waren zijn dagelijkse wandelingen een marteling.Na onderzoek bij de veearts bleek hij botvlieskanker te hebben en hebben wij besloten hem uit zijn lijden te helpen. Met veel dank herinneren wij de vele wandelingen die we met de Greyhounds Rescue mochten meemaken.
Wij kijken nu uit naar terug een nieuwe lieve greyhound en laten wel iets weten wanneer we onze keuze hebben gemaakt
Met vele groeten Marc en Marianne Bracke-Daeyaert


Afscheid van Romme

Galgo - greyhound Photograph

In mei 2007 hebben wij Romulo "Romme" geadopteerd. Hij was toen 3 jaar oud. We leerden jullie kennen op een stand op de planten & ambachtendag in De Schorre te Boom. Daar werd ons geadviseerd om eens een kijkje te nemen op jullie website.
wij werden meteen verliefd op Romme zijn mooie lichte ogen. Wij zijn hem die zelfde week nog gaan afhalen in Lummen. We namen onze Jack-Russel Bieke mee om te zien of die 2 overeen zouden komen. Het was een succes. In Lummen hebben we dan ook vernomen dat Romme voor jullie een VIP was, aangezien hij met het vliegtuig was overgekomen.
Wij hebben Romme zien veranderen van een heel bange en onzekere hond naar een blije en lieve hond die zeer graag geknuffeld werd. Hij deed niets liever dan in de zetel liggen.
Op zijn dagelijkse wandeling naar het bos met zijn baasje was hij verzot. Hij kon daar ravotten met de andere honden uit de buurt.
Vorige week werd hij plots heel ziek en bij de dierenarts kregen we te horen dat hij een groot kankergezwel had. Wij hebben em met veel spijt in ons hart moeten laten inslapen.
Dit om hem niet nog meer te laten afzien. We troosten ons nu met het gedacht dat wij hem 7 mooie jaren hebben bezorgd.
Rony & Daisy Maegh - Boeykens


Afscheid van Lady

Galgo - greyhound Photograph

Wij willen even laten weten, dat we Lady( Her Ladyship) hebben in laten slapen.
We hebben haar bij jullie stichting opgehaald op 23-07-2005 en ze was geboren op 02-09-2000. We hebben haar op 02-06-2014 in laten slapen.
Ze had op een heel korte tijd een grote bult op haar rug en ze kreeg het erg benauwd. We zijn erg blij met haar geweest het was een erg lief dier.
groetjes Max en Cobi Westplat


Afscheid van Cadiz en Caro

Galgo - greyhound Photograph

Met droefheid in mijn hart wil ik jullie melden dat op 27 mei 2014, Caro ( Carmen) op 14 jarige leeftijd van ons is heen gegaan, samen met haar grote broer Cadiz die 12j is geworden. Deze collage is een mooie herinnering van mijn dierbare vriendjes. Ik draag ze voor altijd in mijn hart.
Sabine Serie


Afscheid van Santos

Galgo - greyhound Photograph

met grote droefheid melden wij het overlijden van onze greyhound Santos (Rennaam: BROADACRES ROCK). Op 22 mei 2014 hebben we hem moeten laten inslapen naar aanleiding van botkanker. Santos werd door ons via jullie dienst in december 2007 geadopteerd. We hebben geweldige jaren met hem gehad, hij was een pracht van een hond.

Enkele maanden geleden ontdekte we dat Santos niet meer goed kon stappen. We hebben een dierenarts geraadpleegd en op de echo was te zien dat hij aan botkanker leed. De kanker had zich in zijn heup gemanifesteerd. De dierenarts zei dat er wel opties waren om de kanker te verwijderen maar dat er geen garantie zou zijn dat we zijn leven hierdoor konden verlengen. Mits hij 11 jaar was hebben we besloten om hem niet te laten afzien door bestralingen of pootamputatie.

We hebben hem dan pijnstillers toegediend. Sedert afgelopen zondag kwam hij amper uit zijn mand. We hebben de dierenarts geraadpleegd en zij stelde vast dat zijn achterste poot gebroken was naar aanleiding van de kanker. Ze wilde hem onmiddellijk euthanaseren. Ik wilde dit niet onmiddellijk want verlangde om op een intieme manier afscheid te nemen van mijn hond. We hadden haar gevraagd of ze thuis wilde komen en dat heeft ze vorige week donderdag gedaan. We hebben de kans gehad om nog 2 dagen van hem te mogen genieten. we missen hem verschrikkelijk, hij was een geweldige hond.


Afscheid van onze lieve Vino

Galgo - greyhound Photograph

15 maanden heb je ons hart gestolen ...véél te kort !!!!!
Water in je hartzak en in je longen hebben ons verplicht om afscheid van jou te moeten nemen... Cassandratje "je zotte vriendin" mist je ...

Je bent nu terug thuis bij ons ...wetende dat niemand meer jou kwaad kan doen..
Je bent terug thuis... maar in ons hart ga je nog altijd mee wandelen naar je favoriete plekjes op zoek naar konijntje ...zoals op zaterdagavond nog... en zondagavond was je stervende...
Je hebt geen pijn gehad, alleen kon je geen grote inspanningen meer doen ...en wij die dachten dat je echt met pensioen was...
Het gaat je goed grote lieve Vino ...
Omi en Opi, je vaste wandelvrienden, Cassandra en je baasjes missen je verschrikkelijk !!!In memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 25 Volgende


XHTML 1.0 | CSS