Afscheid van Sascha

Galgo Photograph

Een paar weken geleden zijn we op de info bijeenkomst geweest met Sascha, zij is via jullie geadopteerd in november 2007. Wij moeten helaas mededelen dat we haar afgelopen vrijdag 25 november hebben moet laten inslapen. Ze bleek in eerste instantie een auto-immuunziekte te hebben, maar na onderzoek in dierenkliniek universiteit Utrecht bleek zij tumoren in haar hele lichaam te hebben. Zij kon hier niet meer voor behandeld worden met chemo.
Ik had Josephine beloofd dat ik haar op de hoogte zou houden. Sascha heeft een goed leven gehad en heeft veel plezier beleefd met haar maatje Jack, sascha is 8 jaar geworden,
groetjes Sonja Danhof, Rotterdam


Afscheid van Angel

Galgo Photograph

Angel onze lieve hond, altijd klaar voor een knuffel , met veel verdriet hebben wij angel moeten laten inslapen op 16/01/2011, het verdriet zal nooit slijten , ik zal nooit de dag vergeten dat we haar geadopteerd hebben ons dochtertje was nog maar een week oud en angel kwam direct bij mij en ellen , ik wist direct dat het mijn maatje zou worden en die van mijn dochter. ik mis haar nog iedere dag , ze is plots ziek geworden en heeft nog 2 weken gevochten samen met mij maar ze was op.

Lieve angel wij missen jou nu hangt jouw foto in onze living als ik mij in de zetel zet kijk ik naar jou , je bent in mijn armen gestorven lieve meid , het ga je goed hierboven ooit zie ik jou terug . Ondertussen is jouw zusje ook gestorven , dus ik denk dat jullie boven mekaar gevonden hebben . veel lieve knuffels jouw baasjes xxx en vele pootjes van jouw maatje bijoe. je bent voor altijd in ons hartje. katy De Decker.


Afscheid van Duende

Galgo Photograph

Ik laat weten dat mijn lieve Duende gestorven is op 21 oktober. We missen haar enorm... Ik had haar pas 3 jaar sinds juli.
Ze was heel bang in het begin maar is uitgegroeid tot een hele opgewekte lieve hond. Ze was ook heel blij toen er 2 jaar geleden een vriendinnetje bij kwam.
Kanker heeft nog een slachtoffertje gemaakt... Er was niet veel meer aan te doen... Ze is tot de voorlaatste dag tamelijk goed geweest met ups en downs.
Ik wou dit laten weten, ik heb haar via greyhounds rescue geadopteerd.
Groetjes, Debby


Afscheid van Dingo

Galgo Photograph

Dingo
De oude baas is moegestreden
Slaapt, en schopt soms even met een been
Dan droomt hij van een goed verleden
Maar nu is het uit, en gaat hij heen

Zijn hoofd wil graag nog één keer,
Nog eens jagen in het bos
Maar het hart wil dat niet meer
En langzaam, langzaam laat hij los

Hij kijkt ons aan
Hij kan niet meer
Heeft nu zijn rust verdiend

Ik streel zijn neus
Een laatste keer
Vaarwel mijn beste vriend

Elspeet, 5 oktober 2011


Afscheid van Irlanda

Galgo Photograph

Deze morgen woensdag, 12 oktober is onze Ira ( Irlanda ), na een lange treurige periode ingeslapen. Helaas kunnen de dierenartsen geen wonderen doen. In het verleden heb ik je reeds gesignaleerd dat er sprake bij haar was van vermoedelijk een overdoperingsprobleem. Na vele dierenartsbezoeken is toch uiteindelijk gebleken dat haar nieren voor 2/3 onomkeerbaar beschadigd waren ( kan door doping ). ’s Nachts is ze ook incontinent geworden, hebben we met broekje aan en medicatie ook kunnen opvangen. Ondertussen was niersparend dieet en medicatie opgestart, die zou ze voor de rest van haar leven moeten blijven innemen.
Ook dialyse geprobeerd om de nieren te spoelen.

Zo is ze de laatste maanden doorgekomen totdat het voor haar niet meer mogelijk was om met deze levenskwaliteiten te blijven leven. De afgelopen week is ze dan koorts beginnen doen omdat ze te weinig weerstand had. Te weinig rode bloedcellen, te weinig hematocriet en lymfocyten te laag.

Na een zware week voor haar ben ik deze morgen naar de DAkliniek gereden, en in overleg met hun is besloten dat het voor haar het beter was om het verlossende spuitje te geven. Ze was uiteindelijk veranderd van een fiere mooie Greyhound naar een schimmetje van haarzelf. Jullie weten nu ook dat wij er alles wat mogelijk was aan gedaan hebben, eigenlijk ver gegaan zijn om ze niet te verliezen, maar je moet niet aan jezelf maar aan het diertje denken als het zover gekomen is. Ik denk dat je het daar wel me eens bent. Aangezien ze onafscheidelijk was van Caro ( Carmen) gaan we nu extra aandacht aan haar schenken zodat ze ook niet wegkwijnt , dat zou pas helemaal erg zijn want het is ook zo’n aanhankelijk diertje geworden. De jongens Jack – Jack ( Benjamin ) en Cadiz leven in hun wereldje, daar hoef ik niet direct mee in te zitten. Cadiz blijft wel sukkelen met zijn hernia maar krijgt af en toe ontstekingsremmers en dan gaat het weer. Zijn er nog formaliteiten i.v.m. papieren ? Het chipnummer zal ik vermelden, moeten wij dat zelf doorgeven aan ID-bank of wordt dat door de organisatie gedaan?
Wij zijn hier allen heel droevig.
Met vriendelijke groet, Sabine, Steffy en Peter Helders Serie
pdf.gif Afscheid van Irlanda


In memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 17 Volgende


XHTML 1.0 | CSS