Afscheid van Yrca

Galgo Photograph
Galgo Photograph

we zijn de eigenaars van Yrca (een Galgo die Mori noemde toen we haar zijn komen halen). We moeten jullie met veel droefheid melden dat we haar gisteren hebben moeten laten inslapen.
Enkele maanden geleden had ze een blaasontsteking en zagen we haar meer en meer aftakelen. Maar vooral haar kraakbeen dat meer en meer aangetast werd en daardoor haar beenderen op de proef stelde heeft haar parten gespeeld. Hierdoor kon ze moeilijker en moeilijker wandelen en kon ze zelfs met moeite eten (door de pijn die ze had).
We hebben daarom, samen met de dierenarts, de zéér moeilijke beslissing moeten nemen.
In bijlage kan je enkele foto’s vinden die we jullie zeker niet wilden onthouden. Hieronder ook een tekstje dat m’n vriendin voor Yrca geschreven heeft gisteren..
Vele groetjes en misschien tot binnenkort..... Nancy & Sven Munaron

Galgo Photograph
Galgo Photograph

Lieve lieve Yrca,
We mochten je maar 3 jaar bij ons houden.
Door je harde leven in Spanje waren je botten volledig versleten.
Maar je hartje klopte nog zo intens.

En hoe groot jouw verlangen en het onze ook was om nog jaren samen te blijven hebben we vandaag een hartverscheurende keuze moeten maken om je te laten inslapen.
We hebben zoveel verdriet, maar hebben 1 troost:
We hebben jou 3 héél mooie jaren mogen geven.

'Mieke muis' we zullen je nooit vergeten en erg missen!


Afscheid van Kazan (vroeger Laurel genaamd)

Galgo Photograph
Galgo Photograph

In bijlage enkele foto’s van Laurel die op 8/08/2004 door ons geadopteerd werd. Op zijn paspoort stond hij vermeld als Laurel , bij ons kreeg hij de naam Kazan. Hij werd geboren op 1/01/2001 en is op 25/06/2011 bij ons een natuurlijke dood gestorven. In bijlage enkele foto’s van Kazan:

 • in actie in de tuin
 • even in rust met zijn vriendjes
 • in het wilde gedeelte
 • klaar om naar het bos te vertrekken.
 • Galgo Photograph
  Galgo Photograph

  Wij zijn dankbaar dat Kazan bijna 7 jaar bij ons kon wonen, het was een lieve zachte hond die ons veel vriendschap gaf en ons overal volgde.
  Dank je, lieve Kazan en slaap rustig.
  Hartelijk dank ook aan de rescue groep die dit alles mogelijk maakte. Vriendelijke groeten, Familie Verswyvel – Lopez


  Afscheid van Chesna

  Galgo Photograph

  Ik wil je hierbij even op de hoogte brengen van het overlijden van ons chesna In januari waren we al met hem bij de dierenarts geweest omdat hij regelmatig omver viel Chesna had wat medicijnen gekregen en hij beterde toch.

  Laatst kwam ik thuis van het werk ik had hem ’s morgens nog buiten gelaten lag hij in de living op de grond omringd met kussens Ik ging er naartoe en merkte dat hij bijna niet meer kon opstaan en als hij stond viel hij omver. De afspraak was al gemaakt bij de dierenarts om 19.00u moesten wij daar zijn met ons chesna Daar werd vastgesteld dat hij verlammingsverschijnsel had aan alle 4 zijn poten vooral achter en aan zijn rug had hij ook geen gevoel meer. Toen hebben we samen beslist om hem te laten inslapen.

  Het was een moeilijke beslissing na die 10 ½ jaar die wij van hem hebben mogen genieten Chesna het ga je goed Brigitte,leon Quirine en Milan van den heuvel uit turnhout


  Afscheid van Flecha

  Galgo Photograph

  Maandag 28 maart is ons prinseje Flecha ingeslapen , 8 jaar is ze bij ons geweest. Het is niet door haar leishmania waar ik voor vreesde die was perfekt onder controle met medicatie en voeding voor haar nieren. Ze werd plots ziek de dierenarts dacht richting darmen aangezien haar bloedtest door de LM in orde was kreeg ze antibiotica en pijnstillers. Moest na drie dagen beter zijn helaas, nog een echo laten nemen verdict was een klap in ons gezicht. Tumor in de milt met uitzaaiingen naar de lever en op haar huid dus bloedkanker. Flecha had hooguit nog 3 weken veel te plots na het overlijden van haar zus Arci amper 8 maand geleden. Ons huis is hier leeg en we missen onze prinsesjes enorm het verdriet is hier onbeschrijfelijk.
  Josephine ,
  Bedankt voor ons Flecha ze was een prachtig prinsesje !
  Vaarwel mijn lieve Flecha je bent nu samen met je zus Arci en vriendjes Bonito en Duke
  Trieste groetjes Sabine en Freddy


  In memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 15 Volgende


  XHTML 1.0 | CSS