Afscheid van Romy

Greyhound Galgo Photograph

Romy is op woensdag 13 april zachtjes ingeslapen na een langdurige ziekte.
Greyhounds Rescue wil hier uitdrukkelijk de vrijwilligers Lien en Peter zeer erg danken voor de intensieve zorg en liefde aan Romy in haar laatste levensmaanden.


Afscheid van Sevi

Galgo Photograph

Sevi is vrijdagavond 21-03-2011 vertrokken naar de regenboogbrug. Ze is bijna 16 jaar geworden en heeft precies 6 jaar en 3 maanden mijn leven gedeeld.
Groetjes Sonja


Afscheid van Reza

Galgo Reza Photograph

Wij adopteerden op 05/07/2009 2 galgootjes bij jullie, nl. Reza & Zebedee. Wij moeten u het spijtige nieuws melden dat ons Reza gisteren overleden is. Het was een kerngezond dier maar heeft iets raars opgelopen waardoor hij geelzucht kreeg deze week en zijn lever het begaf. Vermoedelijk is hij vergiftigd door een rat die onze poes had in de tuin gelegd. We hebben al het mogelijke gedaan om hem te redden. hij heeft 2 dagen aan het infuus gelegen bij de dierenarts maar het heeft niet mogen baten want hij ging met het uur achteruit tot hij gisteren in coma ging. Mijn dochter en ik hebben nog een hele tijd bij hem gebleven gisterenavond en hij heeft nog een heel klein beetje gereageerd op ons maar na een uurtje kreeg hij om de minuut stuipen en hebben we hem moeten laten inslapen.

we zijn er kapot van want we hadden nooit gedacht dat we hem zo vroeg zouden moeten missen, terwijl het zo'n gezonde, vrolijke kerel was. ons ander galgootje, Zebedee, heeft leishmania maar is redelijk goed met medicatie en die blijft nu alleen achter. Je zou wel kunnen zeggen dat we geen geluk hebben gehad maar Reza was zo'n goede hond, trouw en lief, dat we blij zijn dat we hem hebben gehad. We denken er zelfs aan om er terug eentje bij te nemen We weten dat er terug veel hondjes op een baasje zitten te wachten en we weten nu ook welk lieve honden het zijn. We waren zo trots dat ze allebei maar vooral Reza zo veranderd was en een gehoorzame, trouwe hond was geworden.

in bijlage vind je enkele foto’s van Reza, misschien herinner je hem nog een beetje.
We laten wat van ons weten als we er klaar voor zijn terug een hondje bij ons te nemen.
Met vriendelijke groeten. Els Ketels - Johan Bossuyt


Afscheid van Bonito

Bonito

Gisteren 27 februari 2011 gingen mijn hondjes en ik voor de eerste maal dit jaar naar een wandeling van GRB. Wat waren mijn drie schatten blij ’s morgens om te vertrekken vlug sprongen ze in de wagen elk op hun vertrouwde plaatsje.
Aangekomen een kort wandelingske en daarna ontbijten. Om 12u was de grote wandeling aangebroken en door de frisse wind deed ik hun elk een manteltje aan. Bonito mijn podenco als laatste. Maar... er was iets hij viel om. Vlug hem op zijn plaatsje in de wagen in een deken gelegd maar wat bleek hij leek wel ver weg. Eventjes bekeek hij me nog en het leek te beteren. Ondertussen zocht Josephine naar een veearts. download en lees verder over Bonito


Afscheid van Vivo

Galgo Vivo

donderdag 24 februari hebben we Vivo zachtjes laten inslapen, de laatste twee weken was hij snel achteruit gegaan.
Zijn hartje was helemaal op. download en lees de afscheidsbrief aan Vivo

Gerda en Wendy.


Afscheid van Romero

Galgo Romero

Onze lieve schat is gisteren ingeslapen op 12-jarige leeftijd (7-2-2011). Hij kreeg een Hernia en was verlamd aan zijn achterpootjes. "8 mooie jaren" vol liefde, aandacht en vreugde heeft hij ons gegeven.
Trappen durfde onze held niet te maken dus werd hij letterlijk op handen gedragen door ons.
Hij laat ons nu achter met groot verdriet en een groot gemis. Lieve schat jij was onze "Prins" slaap nu maar zacht en waak over ons.
Blanca en Ucon(zijn broer en zus) en Tamara, Tanya, Dirk en Claudia.


In memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 14 Volgende


XHTML 1.0 | CSS