In Memoriam

Afscheid van Lilli

We hebben geen goed nieuws betreffende ons Lilly.

Zondag avond (26/11/2006) is ze in alle rust en in het bijzijn van ons gezin overleden.
Sinds 14 dagen was haar gezondheidstoestand drastisch achteruit aan het gaan.
Ondanks onze liefde en nodige verzorging kon niets meer baten.

Galgo Photograph

Daarom hebben we in het bijzijn van de dierenarts beslist om haar thuis te laten inslapen.
Thuis omdat ons gezin echt een thuis was voor haar.


Galgo Photograph

Wij als gezin hebben de gelegenheid gehad om voor Lilly gedurende 6 jaar te mogen zorgen. Het was niet altijd even gemakkelijk maar Lilly was onze perfecte hond die volledig haar eigen persoon had binnen het gezin. Inderdaad de perfecte hond. Nooit hebben we van haar enig ongewenst gedrag gezien. Een rustige en liefhebbende hond zowel voor ons als voor onze kinderen.


Galgo Photograph

Het is moeilijk om dit te schrijven maar haar afwezigheid is bij ons een groot gemis.
Een mager troost dat ze nu in vrede rust.

Het doet pijn om een dierbare vriend te moeten afgeven.
Een leegte in ons huis ...Fam. De Vos, Sint-Katelijne-Waver


Het afscheid van Matti

Galgo Photograph
Galgo Photograph

Galgo Photograph

Met veel pijn en verdriet in het hart moeten wij u meedelen dat wij onze trouwe viervoeter hebben moeten laten inslapen.
Matti leed namelijk aan geelzucht.

Graag zouden wij hierbij onze bewondering en waardering voor het werk van de organisatie uitdrukken.


Groetjes, De familie Holvoet.


TopBack to Top


Het afscheid van Mzzee

Galgo Photograph
Mzzee op 18.09.2004 22:35

Gedurende 5 jaar mochten wij van zijn vriendschap en aanhankelijkheid genieten.
Hij was zo lief en zo bang, het heeft maanden geduurd voordat hij uit zichzelf in de buurt van zijn baasje durfde komen. Hij was nl. zeer bang voor mannen.
Tussen veel publiek was het dan ook moeilijk voor hem. Die schrik was na jaren nog niet verdwenen. Je vraagt je dan af, wat is er allemaal gebeurd met die lieve schat vroeger ? Gelukkig was hij bij ons op zijn gemak en zo lief.

Zijn beste maatje was onze Triton, onzen bruine goedzak en allemansvriend. Met onze zwarte kater kon hij ook goed overweg, alhoewel ze mekaar niet te veel voor de poot wilden lopen en dan hebben we onze laatste aanwinst, Pico, de King Charles, onze jongste. Het was allemaal OK voor onze Mzzee.
En toen ong. 1 jaar geleden begon hij last te krijgen van zijn waterblaasje en had geen controle meer over zijn sluitspier. Dat alles is hem fataal geworden en het is op het laatst heel vlug gegaan. Zondag 15/01/2006 was hij er nog bij op de Nieuwjaarsreceptie in de Molen, maandag ging het ineens bergaf. Dan naar de Dr. en heeft hij antibiotica gekregen, maar dinsdag ging het slechter en kreeg ademnood. Hij zou precies gaan stikken. Ik kon het niet meer aanzien. Hij ademde heel zwaar en heel kort, dan hebben we de Dr. laten komen en die vertelde ons dat hij water in de longen had. Hij zag af en we hebben toen besloten om hem te laten inslapen. Het brave dier had vroeger al genoeg afgezien. We hebben hem voor het cremeren nog even mogen zien, dat deed weer pijn natuurlijk en de urne, een mooi gestilleerd keramisch vaasje heeft een speciaal plaatsje gekregen in ons appartement. Hij is bijna 14 jaar geworden onze brave schat. Hij had zo'n mooie amandelogen en wij zullen hem nooit vergeten. Hij blijft altijd onder ons en in onze gedachten.

Triton heeft het ook moeilijk, hij is niet uit de zetel van Mzzee weg te slaan en wij moeten ons uiterste best doen om Triton zoveel mogelijk aandacht te schenken, hij mist z'n beste vriend en diegene die denken dat dieren geen emotie hebben of voelen, die moeten proberen anders te denken want zij weten en voelen ook verdriet en het is onze taak om hen daar bovenop te helpen.

Wees gelukkig Mzzeeke daar in die nieuwe hondenwereld, wij denken aan jou.

Gerard en Chris Van de Steene-Van Oosthuijze.


TopBack to Top


Lees het verhaal van Lara

Op zaterdag 8 juli hebben wij moeten afscheiden nemen van ons lief hondje Lara.
Lara was een galgo-greyhound teefje die op 10 augustus 3 jaar geleden een nieuw onderkomen had gevonden : een pastorie, in Hove. Graag laten we jullie delen in zowel de vele mooie herinneringen alsook in ... lees hier verder » overlara.doc (36 kb)

Galgo Photograph
Galgo Photograph
Galgo Photograph
Galgo Photograph

TopBack to Top

In memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 1 Volgende


XHTML 1.0 | CSS