Afscheid van Flopsy

Galgo - greyhound Photograph

We hebben ons Flopsy zaterdag 21 december moeten laten inslapen. Ze mankte al een 3-tal weken, maar vermits ze regelmatig op de terrastafel sprong en er ook terug afsprong dachten we dat ze haar poot pijn gedaan had. Medicatie, inspuitingen, enz. hielpen niet; het werd alleen erger. 20 december hebben we een MRI laten maken, en je zag het heel goed. Op de doorsnede van de bovenrug zat een vreemde massa, en het restant van wat een wervel moest zijn.

Het was dus een tumor, en op die plaatsen zijn ze meestal kwaadaardig ! Het was al zo ver gevorderd dat hij zelfs vreesde voor een wervelbreuk. We hebben beslist om ze niet nog meer te laten afzien. S'anderendaags is onze dierenarts ze dan bij ons thuis, in haar zetel, in haar vertrouwde omgeving komen inspuiten. Ze is rustig ingeslapen.

We missen ons Flops, ons spook, ons meisje, ons Flopske We hebben zovele mooie momenten samen gehad.
Bedankt lieve meid, lieve vriendin,
Danny en Nicole


Afscheid van Greyhound SILVER

Galgo - greyhound Photograph

Silver was altijd rond, met mij.... waar hij was, was ik, en omgekeerd...
Hij zal altijd mijn lieve schat blijven, die “op zijn manier” , hopelijk, menig mensen heeft aangezet tot adoptie....
Johan (vrijwilliger Greyhounds Rescue Belgium v.z.w.)


Afscheid van Flach

Galgo - greyhound Photograph

Hier ligt onze zwartharige Flach samen met zijn vriend Spiro op de sofa en nu moeten wij met pijn in ons hart en veel verdriet afscheid nemen van Flach door zijn kanker.


Afscheid van Roos

Galgo - greyhound Photograph

Met spijt moet ik u mededelen dat Roos op 10 januari 2014 omstreeks 14.30 uur ingeslapen is. Na onderzoek door de dierenarts bleek dat er een grote tumor zat op de lever( volgens hem een agressieve kanker)
Er was geen andere keuze meer.
Frank


Afscheid van Rani

Galgo - greyhound Photograph

Met heel veel verdriet en pijn in ons hart melden wij u dat we gisterenavond 8-01-2014 onze greyhound Rani na bijna 12 jaar hebben moeten laten inslapen. Ze heeft ons zooooo... veel liefde gegeven.
We vergeten haar nooit.
Fam. DE VLEESCHOUWER - Willems


Afscheid van Free

Galgo - greyhound Photograph

Helaas moet ik je het droevige nieuws brengen dat Free , de oudste grey van de 2 vandaag 23 novenber is ingeslapen bij de dierenarts . Haar toestand was terug achteruit aan ‘t gaan ondanks verscheidene inspuitingen deze week en medicatie . Er zat een blokkage in ‘t ruggemerg waardoor ze haar achterpoten nauwelijks kon bewegen . Mijn dierenarts dacht eventueel aan een discushernia maar dan hadden die injecties + de prednisolone voor verbetering moeten zorgen . Er veranderde helaas niets aan haar toestand en ze had ook nog veel pijn ondanks de tramadol die ze dan ook bijkreeg . Hoogstwaarschijnlijk zijn er uitzaaiingen geweest naar het ruggemerg toe ondanks dat de operatie op 20/09 ( verwijderen van de bottumor met het linker-schouderblad ) gelukt was . Dat zijn dingen die ze zelfs op de foto’s niet zichtbaar waren . Mijn enige troost is dat ze bij mij een mooi leven heeft gehad . In deze toestand kon het gewoon niet verder , dit kon ik haar niet aandoen .
Johan


Afscheid van Victoria

Galgo - greyhound Photograph

Hierbij meld ik u het droeve nieuws, dat mijn geliefde Victoria Zondagavond 17-11-2014 overleden is. De laatste weken ging ze erg achteruit, maar volgens de dierenarts had ze toch weinig of geen pijn. Ze maakte nog alle dagen haar wandeling, at en sliep goed, en deed nog alles op uur en tijd. In haar pootjes had ze nog weinig steun en ze viel regelmatig. Vorige week had ze echter een klein wondje op haar heup opgelopen in de tuin, helemaal niets erg, maar verleden vrijdag is dat beginnen bloeden, zo erg dat ik niet wist wat ik moest beginnen. De dierenarts is 's avonds laat nog gekomen om het wondje te hechten. De zaterdag ging alles nog goed, maar de Zondag in de namiddag is het terug beginnen bloeden, zo erg dat ze bijna is doodgebloed. Het bloed stolde niet en het bleef maar lopen. Toen heeft de dierenarts besloten om ze te laten inslapen. Volgens hem had ze met haar medicatie toch nog wat langer kunnen blijven leven, maar helaas. Ze was dus in haar negentiende jaar, en ze is waaschijnlijk wel het oudste geworden van alle geadopteerde galgo's uit Spanje. Hoewel het voorbije jaar heel moeilijk is geweest, zeker voor mij, ben ik toch blij dat ze niet heeft afgezien, en bijna tien jaar gelukkige jaren heeft gekend. Het was een schat van een hond.
Met de beste groeten, Simonne


Afscheid van Joe

Galgo - greyhound Photograph

Op 7 oktober 2013, pal op zijn dertiende verjaardag hebben wij tot ons verdriet onze grote vriend Joe moeten laten inslapen. In oktober 2006 hebben wij hem bij jullie geadopteerd en hij heeft bij ons zeven gelukkige jaren doorgebracht. Op het einde werd de levenslust hem echter ontnomen door zeer pijnlijke artrose. Om hem verder lijden te besparen hebben wij dan deze moeilijke beslissing moeten nemen. Vergeten zullen we hem nooit doen, een mooiere en lievere hond bestond er volgens ons niet !
Dag beste maatje, slaap nu maar zacht.
Chris, Rosa, Robin en Evelyn Pauwels


Afscheid van Bo

Galgo - greyhound Photograph

Bo, een fiere dame overleed op 3 september 2013.


Afscheid van PEPE

Galgo - greyhound Photograph

Pépé overleed op 3 september 2013. Hij werd in 2006 bij GRB geadopteerd en mocht bij ons nog 7 fantastische jaren heeft beleven. Hebben hem moeten laten inslapen op vrijdag 20 september , dit omdat dat verdere behandeling voor aftakeling van de heupen niet meer hielp en hij teveel pijn leed . Pépé was een enorm lieve en toffe huisvriend en we gaan hem enorm missen .In memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 23 Volgende


XHTML 1.0 | CSS