Afscheid van Penny

Galgo - greyhound Photograph

In oktober 2007 hebben wij onze Penny geadopteerd. Van in het begin had zij ons hart gestolen. Zo als zij was er maar eentje. Het heeft bijna een jaar geduurd eer we haar vertrouwen hadden, maar eens het zover was, was het het mooiste wat ons ooit overkomen is. Helaas heeft dit mooie verhaal maar van zeer korte duur geweest. Op dinsdag, 17.07.2012, hebben we haar laten inslapen.

Ze was op. Haar nieren hadden het begeven. We hebben nog al gedaan wat we konden om haar toch langer bij ons te mogen houden, maar het mocht niet. Met pijn in ons hart hebben we van haar afscheid moeten nemen. Ook ons andere hondje Pinky is zijn vriendin nu kwijt. En de eerste dagen heeft hij toch wel naar haar gezocht. Ze waren een goed duo en kwamen héél goed overeen. De ene wou niet weggaan zonder de andere.
Het is vooral een grote leegte in ons huis,maar in ons hart blijft ze verder leven.
Het ga je goed Lieve Penny, we missen jou, maar zullen je nooit vergeten.
Jeanne - Danny - Mario - Sarah en uiteraard Pinky


Afscheid van Missy

Galgo - greyhound Photograph

Tot mijn groot spijt moet ik zegen dat ons Missyke tussen vrijdag en zaterdag om 3h is overleden de dierenarts (Stuyck Sharon ) heeft alles gedaan om Missyke te redden naar het heeft niet mogen zijn, waarom toch volgens de dierenarts was het een inwendig bloeding door vergiftiging ??? ik weet niet waar ons Missyke dat heeft gevonden ?
ons Missyke lieve meid de eerste keer dat ik zag was je velegen en schuchter, maar je bloeide helemaal open en je was steeds blij dat je ons zag, je was een spring in veld, onverwachts ben je gegaan, ik zal je missen.
Willy


Afscheid van Cometa

Galgo - greyhound Photograph

Wij melden u met grote droefheid het overlijden van onze Cometa.
Hij beleefde bij ons zeven gelukkige jaren. Ondanks zijn grote angst namen we hem overal mee en na een tijdje aanpassen voelde hij zich prima als lid van ons gezin. Sinds december kreeg hij last van onverwacht vallen en evenwichtsproblemen. Onderzoek wees uit dat het om een centrale aandoening ging. Cortisone bleek niets te verhelpen en we zagen langzaam de reflexen in zijn poten verdwijnen totdat hij bij momenten enkel maar kon rondstrompelen nadat wij hem met veel moeite op zijn poten hadden rechtgezet. Hij bracht zijn dagen grotendeels liggend door, en bij mooi weer leek hij hiervan nog te genieten, dan ging het lopen gemakkelijker.

Maar nu het wisselvallig werd kwamen de valpartijen frequenter en leek hij meer pijn te hebben zodat ontstekingsremmers en pijnstillers nodig waren. De dag dat hij helemaal niet meer alleen uit zijn mand kon, hebben we de zware beslissing genomen om hem te laten inslapen. Dat was vrijdag 6 juli. We zullen hem missen. Het was een hele lieve, aanhankelijke en gehoorzame hond.
met vriendelijke groeten, Louisa De Coster


Afscheid van Biddy

Galgo - greyhound Photograph

Een paar jaar geleden heb ik een greyhound Biddy geadopteerd, hierbij wil ik met veel spijt mededelen dat Biddy 3 weken geleden is overleden. Ik wil jullie nog bedanken voor de kans die ik heb gekregen voor haar in men leven te hebben gehad, het was een prachtbeest. Ik zal er zeker niet aan twijfelen om binnenkort weer een greytje of galgo een leuke thuis thuis te geven.
Vele groeten Eve Joosten (juni 2012))


Afscheid van Lucky

Galgo - greyhound Photograph

Deze morgen (16 juni 2012) overleed onze lucky geheel onverwacht aan een hartaderbreuk... hij was aan het spelen toen hij ineens neer zeeg! Om 11u29 was hij nog aan het rennen, om 11u 30 was het gedaan. Wij hadden lucky bij ons sedert 07/03/2009, Lucky werd iets ouder dan 9j. we zullen onze lieve ietwat gekke Luckyboy zo hard missen! Na de crematie zal hij worden uitgestrooid op zijn favoriete plaatsje in de gavers…. Het gaat je goed jongen! Run free at the end of the rainbow! Speel jij maar lekker met alle vriendjes die er al zijn, wacht op ons allemaal want ooit komen we terug samen! We love you boy!! Dikke knuffel ginderboven! Farah, Jimmy, ’t baasje en ’t vrouwke missen je zo hard !
Familie Vandecasteele-Dekimpe (Harelbeke)


In memoriam geadopteerde honden Greyhounds Rescue Vorige 20 Volgende


XHTML 1.0 | CSS